Γεύση από Τριαντάφυλλο! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γεύση από Τριαντάφυλλο!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 21 Απριλίου 2020 | 2:50 μ.μ.




Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και για λόγους ιδιαίτερης κρισιμοτητας,της υγείας των πολιτών, λόγω της επιδημίας,οι πολιτικές αντιπαραθέσεις των κομμάτων, πέρασαν στο στάδιο της μεγίστης δυνατής νηνεμίας.
Η πολιτική ατζέντα, έδωσε τη θέση της, στην γνώση της επιστήμης, το δόγμα «αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση»,ασκήσεις τακτικισμού και επιδείξεις πολιτικής ισχύος,δεν επετράπησαν όχι για να κάνουν τη ζωή της κυβέρνησης πιο εύκολη αλλά γιατί το συμφέρον των πολιτών το επέβαλε!
Οι αντιπολιτευτικόι τόνοι έπεσαν, αφήνοντας παράλληλα και μια πικρή γεύση από τον κατακλυσμό των θετικών δημοσιευμάτων για την Κυβέρνηση,που ακολούθησαν.
Και όλα αυτά μέχρι χθες. Από σήμερα, διαφαίνεται στις τάξεις των δυνάμεων της αντιπολίτευσης,να πνέει ένας νέος άνεμος. Έντονα αντιπολιτευτικός, με στόχο,το μέγεθος των παροχών προς την χειμαζόμενη κοινωνία και πιθανά λάθη στη διαχειρισή της κρίσης.
Όμως, για την πλειοψηφία των σκεπτόμενων πολιτών,
είναι αχρείαστός ο επιχειρούμενος νέος διχασμός για ήσσονος σημασίας ζητήματα.
Η γεύση από τριαντάφυλλο, που άφησε μέχρι στιγμής,η διαχείριση της επιδημίας από την κυβέρνηση, φαίνεται ότι προβληματίζει πολύ έντονα την ωριμότητα του πολιτικού μας συστήματος!
Το «πέρασμα», του Κυριάκου στην κοινωνία,να δίνει λύσεις, σε πρωτόγνωρες καταστάσεις αντί να τις «κουκουλώνει» με διάφορα τεχνάσματα και η αναγνώριση της χώρας μας, για πρώτη φορά,ως παράδειγμα προς μίμηση αφήνουν πικρή γεύση στην αντιπολίτευση! Θα τους περάσει!!!

Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...