ΑΝΘΟΥΣΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ - ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΕΣ ΤΟΥΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΝΘΟΥΣΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ - ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΕΣ ΤΟΥΣ

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 1 Απριλίου 2020 | 11:36 μ.μ.

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, 
ήδη από την αρχή της πρωτοφανούς κρίσης που βιώνουμε, προσπαθήσαμε, ως μείζων αντιπολίτευση του Δήμου Παλλήνης, να σταθούμε δίπλα στους πολίτες του δήμου, αλλά και στη δημοτική αρχή, χωρίς καμία απολύτως αντιπολιτευτική διάθεση. 
Προτείναμε από την πρώτη στιγμή την απαλλαγή των επιχειρήσεων που έπαυσαν να λειτουργούν από τα δημοτικά τέλη, τέλη χρήσης κλπ. 
Επιδιώξαμε, με επανειλημμένα αιτήματά μας, να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να μπορέσουμε να επικυρώσουμε τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί, αλλά και να καταθέσουμε νέες ρεαλιστικές προτάσεις, να τις συζητήσουμε και -γιατί όχι;- να τις ψηφίσουμε.   
Όμως, μετά και την τελευταία άρνηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου να ανταποκριθεί στα αιτήματά μας, αποφασίσαμε να δημοσιοποιήσουμε και να θέσουμε στην κρίση σας, αυτές τις προτάσεις μας.   
Ευελπιστώντας να επιτευχθεί τελικά το αυτονόητο, η συζήτησή  τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και η υπερψήφιση όσων από αυτές κρίνει το αρμόδιο αυτό όργανο ότι πρέπει να υλοποιηθούν, είμαστε ανοιχτοί σε σχόλια και βελτιώσεις.
Μόνο με τη συμμετοχή και την εμπλοκή όλων μας, θα καταφέρουμε να βγούμε αλώβητοι και νικητές απέναντι στον αόρατο εχθρό που πολεμάμε.

Όπως θα δείτε αναλυτικά παρακάτω, προτείνουμε:
- ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ 
- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ 
- ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ 
- ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΤΟ 2020, ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ/ ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 
 ΚΑΙ ΤΟΥ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"
- ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 
- ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ 500€-1000€ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
- ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ 
- ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΜΑΛΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ 

"ΑΝΘΟΥΣΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ - ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ"




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...