Καρκούλιας προς Σμέρο: Πάρε πίσω την επιστολή σου...Η ανοχή έχει και όρια. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας προς Σμέρο: Πάρε πίσω την επιστολή σου...Η ανοχή έχει και όρια.

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 1 Απριλίου 2020 | 12:47 π.μ.



Πάρε πίσω την επιστολή σου...Η ανοχή έχει και όρια.

Κατ΄αρχάς μάθε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου ότι είσαι πρόεδρος όλου του Συμβουλίου και όχι προπαγανδιστικό όργανο της διοίκησης .

Μάθε επίσης να σέβεσαι την άποψη της μειοψηφίας, τα δικαιώματά της καθώς και τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά μόνο για προσφορά και όχι επαγγελματικά όπως δυστυχώς ορισμένοι....( ξέρεις εσύ).

Επειδή «βγήκες» και κατηγόρησες δημοσίως, όσους ζητήσαμε την σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι «κινούμεθα προς την αντίθετη κατεύθυνση κόντρα στην ενότητα την λογική και τον νόμο».

Επειδή η επιστολή σου με ΘΙΓΕΙ ως σύμβουλο που υπέγραψα την σύγκληση αλλά και ως νομικό είμαι υποχρεωμένος να καταδείξω «την άγνοια σου» και να αποδείξω παρακάτω τα ψεύδη σου.

Α.- Κανένας νόμος η εγκύκλιος δεν απαγορεύει την σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου «δια ζώσης».

Το ΦΕΚ 55 Α /11-3-2020 στο άρθρο 10 αυτού καθορίζει ότι τα δημοτικά συμβούλια μπορούν να γίνουν είτε δια περιφοράς, είτε δια τηλεδιάσκεψης είτε δια ζώσης αλλά μόνον κεκλεισμένων των θυρών.(διάβασε το άρθρο 10 στην φωτο)



Β.-Το ίδιο αναφέρει και η σχετική ερμηνευτική εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών με αρ.18318 /13-3-2020 στην οποία αναφέρεται οτι τα δημοτικά συμβούλια συνεδριάζουν κεκλεισμένων των θυρών η δια περιφοράς η δια τηλεδιάσκεψης. ( διαβ.εγκύκλιο)

Γ.-Για να ενισχύσεις τα ψεύδη σου συγχέεις την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με τις συναθροίσεις που απαγορεύονται απο τον νόμο και αναφέρεις «την τιμωρία» του άρθρου 285 πκ.

Εδώ η ασχετοσύνη σου ξεπερνά τα όρια .Το δημοτικό συμβούλιο είναι θεσμικό όργανο εκπροσώπησης του κόσμου και δεν είναι συνάθροιση καφενείου, κοσμική, κοινωνική.

Tότε κατά τον «ελαφρύ» ισχυρισμό σου και την αυθαίρετη ερμηνεία σου ,είναι παράνομη η συνεδρίαση στην Βουλή, η εργασία στις τράπεζες ,στους οργανισμούς κτλ.

Λοιπόν «νεαρέ »για να κουνάς το δάκτυλο σε όλους εμάς που έχουμε μια πορεία μακροχρόνια πρέπει να αποδείξεις πρώτα τις δικές σου «αυτόφωτες»ικανότητες που δεν έχεις δείξει μέχρι σήμερα .

Μελέτησε αυτά που σου στέλνω, πάρε πίσω την επιστολή σου που στηρίζεται σε ψεύτικους ισχυρισμούς., αναγνώρισε το λάθος σου με ένα απλό συγνώμη

Γιατί η ανοχή έχει και όρια................

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...