Καρκούλιας: Δήμαρχε εγώ δεν θα σε ευχαριστήσω και μάθε επί τέλους να ξεχωρίζεις τις έννοιες Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας: Δήμαρχε εγώ δεν θα σε ευχαριστήσω και μάθε επί τέλους να ξεχωρίζεις τις έννοιες

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 | 3:34 μ.μ.




α) Εθελοντισμός είναι η«ηθελημένη παροχή υπηρεσιών χωρίς το κίνητρο της υλικής ανταμοιβής, προς όφελος της κοινωνίας».

β) Ο Δημοτικός Σύμβουλος εκφράζει τη γνώμη του και ψηφίζει με απόλυτη ελευθερία, αποβλέποντας πάντοτε στην εξυπηρέτηση του συμφέροντος του συνόλου των δημοτών και κατοίκων του δήμου. Μεριμνά κατά την άσκηση των καθηκόντων του για την τήρηση των αρχών της νομιμότητας, της διαφάνειας, της αποδοτικότητας και της χρηστής διοίκησης.

Επομένως Δήμαρχε εκ του Νόμου ο αιρετός Δημοτικός Σύμβουλος έχει «υποχρέωση και καθήκον προσφοράς» στο κοινωνικό σύνολο που τον έχει εκλέξει και δεν ενεργεί εθελοντικά.

Από την πρώτη στιγμή της κρίσης σύσσωμη η μειοψηφία με σκοπό να εκπληρώσουμε «το καθήκον προσφοράς» μας στην κοινωνία και επειδή διακρίναμε ότι βρίσκεσαι 10 βήματα πίσω,,,,,,σου κάναμε προτάσεις και ζητούσαμε σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να συνδράμομε στην αποδοτικότητα των ενεργειών του Δήμου.

Εσύ όμως επί της ουσίας προτίμησες την «προσωπική σου» αντιμετώπιση της κρίσης ενώ στην παράταξή σου έχεις δύο έμπειρους  γιατρούς  τον κ.Στεφανάκη και κ. Μερτζάνο τους οποίους έπρεπε να έχεις ορίσει επικεφαλής ομάδας επιστημόνων να διαχειρισθούν ως ειδικότεροι το θέμα.

Επιπρόσθετα  θεσμικά «αγνόησες» τον θεσμό της μειοψηφίας αφού  δεν δέχθηκες τις προτάσεις της  με αποτέλεσμα  ο Δήμος  με τις καθυστερημένες ενέργειες σου να βρίσκεται πίσω στις ενέργειες  του από άλλους Δήμους.

Παράδειγμα ότι οι απολυμάνσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ,δεν έχει γίνει η τροφοδοσία  μασκών, αντισηπτικών γαντιών σε αριθμό μεγάλο για την προστασία των υπαλλήλων παρά του ότι ψηφίσαμε κονδύλια  40.000 ευρώ  και την Τρίτη θα ψηφίσουμε άλλα 70.000 ευρώ.

Θεωρώ μεγάλη πολιτική υποκρισία ,  επιλεκτικά να ευχαριστείς  από το προπαγανδιστικό site του Δήμου το αίτημα  για  «εθελοντική προσφορά » δημοτικών συμβούλων κτλ, όταν ούτε τους ακούς ούτε  τους χρησιμοποιείς για τον σκοπό αυτό.

Και τέλος δεν αισθάνομαι υποχρέωση  να σε ευχαριστήσω για καμία ενεργεία σου στο κρίσιμο αυτό θέμα  γιατί δεν έχεις την ικανότητα και τις γνώσεις να το διαχειρισθείς.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...