Χαρδαλιάς για Πάσχα: Δεν υπάρχει ζήτημα εκδρομέων Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χαρδαλιάς για Πάσχα: Δεν υπάρχει ζήτημα εκδρομέων

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 | 8:11 μ.μ.



Δεν υπάρχει ζήτημα εκδρομέων». Με αυτό τον τρόπο ο Ν. Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει έξοδο πολιτών προς τα χωριά τους ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας ώστε να αποτραπεί περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού στην επαρχία. «Καλούμε τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους», υποστήριξε.
Υπενθυμίζεται πως σε ανάλογο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτησησε ανάλογο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε: «Δεν πρόκειται να υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος. Η καραντίνα σίγουρα θα ισχύσει μέχρι τότε καλό είναι να το λέμε από τώρα». Ακόμα είπε πως τη Δευτέρα, θα εκδώσει εγκύκλιο προς κτηνοτρόφους και σφαγείς να λάβουν υπόψιν τους ότι φέτος δεν θα γίνει η καθιερωμένη κατανάλωση αμνοεριφίων την περίοδο του Πάσχα. Εξήγησε πως ενώ η χώρα τα έχει πάει καλά στην διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού θα ήταν «πολύ μεγάλο λάθος» να μεταδοθεί στην επαρχία από την Αθήνα που έχει τα πιο πολλά κρούσματα. Κάλεσε τους πάντες να κάνουν υπομονή έναν μήνα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...