Κοροναϊός : Οδηγός για το επίδομα των 800 ευρώ, τους μισθούς, τα ενοίκια Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κοροναϊός : Οδηγός για το επίδομα των 800 ευρώ, τους μισθούς, τα ενοίκια

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 | 11:38 π.μ.



Υπολογίζεται ότι πάνω από ένα εκατομμύριο εργαζόμενοι πλήττονται σφοδρά από την προσωρινή αναστολή λειτουργίας σε νευραλγικούς κλάδους της οικονομίας. 


Με  ρήτρα διατήρησης θέσεων εργασίας συνδέονται αυστηρά τα κυβερνητικά μέτρα, δηλαδή όσοι εργοδότες απολύουν δεν θα μπαίνουν στα ευεργετικά πακέτα ρευστότητας και αναστολής φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων. Επίσης από την Τετάρτη 18 Μαρτίου απαγορεύονται οι απολύσεις στις επιχειρήσεις που κλείνουν με κρατική εντολή.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...