ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ || ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ || ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 | 11:35 π.μ.






Φίλαθλοι του Παλληνιακού,

Στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ, η ομάδα ΜΑΣ, την Κυριακή 12/1 και ώρα 15:00, φιλοξενεί στο γήπεδο της Παλλήνης την Ιστορική Ομάδα του ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Ο Αιολικός Μυτιλήνης έχει γράψει μεγάλη Ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στη μακρόχρονη Ιστορία του που ξεκινάει το 1926, αριθμεί πολλές Συμμετοχές στα Εθνικά Πρωταθλήματα της χώρας μας εκ των οποίων 6 στη Β’ Εθνική. 
Εχει κατακτήσει δύο φορές το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας ενώ τη σεζόν 1985-86 έφθασε στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος όπου αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό. 

Η Ομάδα του Αιολικού, με συνεχή παρουσία στη Β’ και Γ’ Εθνική, έρχεται στην Παλλήνη με παρουσία αρκετών φιλάθλων της, για ένα ιστορικό για τη Πόλη μας παιχνίδι. 
Ελάτε να χειροκροτήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την προσπάθεια του Παλληνιακού μας στη δεύτερη Συμμετοχή του στη Γ' Εθνική και να ενισχύσουμε τις προσπάθειες των παικτών μας απέναντι σ’ έναν Ιστορικό Σύλλογο.
Ελάτε να δείξουμε σε όλους ότι στηρίζουμε την Ομάδα της Πόλης μας. 
Ελάτε να χειροκροτήσουμε τους αθλητές μας
Ελάτε να μοιραστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την επιτυχία της Πόλης μας
Ελάτε να γιορτάσουμε… 
Ελάτε να φωνάξουμε…. ΠΑΛ – ΛΗ – ΝΙΑΚΟΣ
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!
ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...