Καιρός – Προσοχή: Έρχεται ψυχρή εισβολή με καταιγίδες και χιόνια – Πού θα το στρώσει Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καιρός – Προσοχή: Έρχεται ψυχρή εισβολή με καταιγίδες και χιόνια – Πού θα το στρώσει

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 | 10:14 μ.μ.




Τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και το Ιόνιο , μας επιφυλάσσει σήμερα ο καιρός.

Ο καιρός… το εννοεί ότι έχουμε χειμώνα! Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά τις πρωινές ώρες, ενώ η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, αναμένονται για σήμερα τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και το Ιόνιο. Παράλληλα, θα υπάρξουν ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ.

Την ίδια ώρα, μεγάλη κακοκαιρία προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, που αναφέρει στον λογαριασμό του στο Facebook ότι με βάση το παγκόσμιο μοντέλο, αναμένεται η πλέον ισχυρή κακοκαιρία το διάστημα 24-27 Ιανουαρίου «με την ισόθερμη των -10 με -12 στα 850hpa στα όρια της Αττικής»

Αναλυτικά, ο κ. Μαρουσάκης γράφει στην ανάρτησή του:

Δείτε την συνέχεια εδώ 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...