Όχι Θεέ μου: Σκοτώθηκε ο Κόμπε Μπράιαντ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Όχι Θεέ μου: Σκοτώθηκε ο Κόμπε Μπράιαντ

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 | 10:09 μ.μ.





Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό, σοκ στον πλανήτη. Μια από τις μεγαλύτερες μορφές του παγκόσμιου μπάσκετ, ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς, Κόμπε Μπράιαντ «έφυγε» εντελώς ξαφνικά από τη ζωή.

Ο «Black Mamba», που έγραψε τη δική του ιστορία στα παρκέ του ΝΒΑ με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς και σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή δεν βρίσκεται πια εν ζωή.

Ο Θρύλος των Λέικερς ήταν επιβάτης στο μοιραίο ελικόπτερο το οποίο συνετρίβη λίγο έξω από την Καλιφόρνια, σε μια πλαγιά της Καλαμπάσας, στο οποίο επέβαιναν μαζί με τον Μπράιαντ και 4 άνθρωποι ακόμα, οι οποίοι έχασαν την ζωή τους.

Δείτε την συνέχεια εδώ 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...