Παλληνιακός: Ενίσχυση στον άσο με Κόρμπα! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Ενίσχυση στον άσο με Κόρμπα!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 | 1:12 μ.μ.





Τη δεύτερη μεταγραφή του στο χειμερινό παζάρι ολοκλήρωσε ο Παλληνιακός. Η ομάδα μας προχώρησε στην απόκτηση του Παναγιώτη Κόρμπα και ενισχύθηκε έτσι στον «άσο» με μια ακόμη σημαντική προσθήκη, ενός γκολκίπερ που έχει σπουδαία εμπειρία από τη Γ’ Εθνική.

Ο Κόρμπας είναι 25 ετών και έχει αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική με τις φανέλες της ΑΕ Λευκίμμης, του Αστέρα Πετριτή, του Αμπελακιακού και της Κηφισιάς (για 2 χρόνια), ενώ έχει αγωνιστεί και στην Κ20 της Κέρκυρας. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Κόρμπος τόνισε: «Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή του Παλληνιακού για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Παναγιώτη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα και σου ευχόμαστε καλή σεζόν!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...