«Χ»άθηκε στο τέλος η ευκαιρία για μεγάλο διπλό! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

«Χ»άθηκε στο τέλος η ευκαιρία για μεγάλο διπλό!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 | 3:01 μ.μ.




«Χ»άθηκε στο τέλος η ευκαιρία για μεγάλο διπλό!

Η ομάδα μας έχασε μια σπουδαία ευκαιρία να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο διπλό που θα την έφερνε ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία, καθώς ισοφαρίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο από τη Θύελλα Ραφήνας, με την οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην Αγία Μαρίνα!
Ο Παλληνιακός άνοιξε το σκορ στο 33’ με ωραίο πλασέ του Κυριόπουλου, είχε άλλη μία καλή στιγμή με τον ίδιο μόλις στο 5ο λεπτό, ενώ έχασε την ευκαιρία του αγώνα στο 92’, όταν σε διαγώνιο σουτ του Κάραβου ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε δύσκολα και στην επαναφορά δεν βρέθηκε κάποιος παίκτης μας να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα!

Διαιτήτευσαν οι Πόγκας, Τσιφλάκος, Νέγρης (Εύβοιας).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Πάντος, Ντόσκας (61΄ Αράπης), Φύτρος (81΄ Λ. Παπαδόπουλος), Μανδύλης, Σχίζας (56΄ Μπουντάκης), Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (85΄ Ζέκιο), Σουλτανίδης, Κανελλόπουλος, Δημητρίου, Ματσαδές.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Τσάκαλος, Λάζαρης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Μαντζώρος, Δημογιάννης, Καμβύσης (88΄ Αγγελίνας), Δημητρακόπουλος, Κυριόπουλος (67΄ Κολοτούρας), Κοβάνης (79΄ Κάραβος), Τρυφιάτης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...