Ο Δημογιάννης χτυπάει τρεις φορές - Παλληνιακός-ΑΕΚ Τρίπολης 2-0! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο Δημογιάννης χτυπάει τρεις φορές - Παλληνιακός-ΑΕΚ Τρίπολης 2-0!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 | 12:35 π.μ.




Η τρίτη ήταν… φαρμακερή για τον Δημογιάννη! Ο Χρήστος σκόραρε σε τρίτο διαδοχικό ματς και αυτή τη φορά το γκολ του συνδυάστηκε και με νίκη για την ομάδα μας, που έπιασε τον Αχαρναϊκό στους 10 πόντους και βλέπει το μέλλον πιο αισιόδοξα!
Το παιχνίδι με την ΑΕΚ Τρίπολης ξεκίνησε ιδανικά. Μόλις στο 4ο λεπτό μετά από σέντρα του Βλάχου και κεφαλιά πάσα του Τρυφιάτη ο Δημογιάννης με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας! Ο Παλληνιακός συνέχισε να πιέζει για να καθαρίσει το ματς, αλλά δεν βρήκε το γκολ που έψαχνε άμεσα. Απ’ την άλλη ο αντίπαλος δημιούργησε κάποιους κινδύνους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τελικώς η ομάδα μας κατάφερε να καθαρίσει το ματς στο 64’. Σκόρερ ήταν ο Αγγελίνας με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ!

Διαιτήτευσαν οι Χρόνης, Μανουράς (ΕΠΣΔΑ), Στεφάνου (Χίου).

⚫ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Μ. Χατζηαλέξης): Τσάκαλος, Καμβύσης, Βλάχος, Γκαμάλ, Μαντζώρος, Δημογιάννης, Σπίνος (61’ Κασάπης), Δημητρακόπουλος, Κυριόπουλος (77’ Πλατέλας), Κοβάνης (89’ Κάραβος), Τρυφιάτης (61’ Αγγελίνας). 
⚪ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γ. Χαρίτος): Γεωργακόπουλος, Τσαλγιτζόπουλος, Γκανάρας (76' Τσαλγιτζόπουλος Γ., Κακιώνης, Καϊάφας, Κοντογιαννόπουλος, Βόρφι (46' Καττής), Αρδάμης, Ανδριανός, Κοκονόζι, Μπούσγας (66' Λαφογιάννης).





  



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...