Με κατάθεση προτάσεων συμμετείχε η Δημοτική Παράταξη ΕΜΕΙΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ στη πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Με κατάθεση προτάσεων συμμετείχε η Δημοτική Παράταξη ΕΜΕΙΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ στη πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019 | 1:31 μ.μ.


Με διάθεση συνεργασίας καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις συμμετείχαν οι εκπρόσωποι της δημοτικής  παράταξης “ΕΜΕΙΣ, Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ” στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Σχετικά με το θέμα για  την παράταση της χρηματοδότησης των Κέντρων Κοινότητας, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΕΜΕΙΣ, Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ“, Ειρήνη Κουνενάκη, αφού επεσήμανε ότι τα Κέντρα Κοινότητας, ως θεσμός που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2016, αποτελεί μια βαθιά τομή στην άσκηση κοινωνικής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο, πρότεινε την διοργάνωση εκδήλωσης από την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Παλλήνης για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων από την τρίχρονη λειτουργία των Κέντρων Κοινότητας στο Δήμο Παλλήνης.

Στο θέμα που αφορούσε την παράταση της χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο για την υλοποίηση των Σχέδιων Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, η Ειρήνη Κουνενάκη πρότεινε, να επιχειρηθεί η ουσιαστική διαβούλευση και να ενημερωθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στο Δήμο Παλλήνης.

Σχετικά με την το θέμα της ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μετεγκατάσταση του 7ου Δημοτικού Σχολείου η Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης  Μίλια Κόπτη, ζήτησε να διευκρινιστεί αν έχει γίνει η προμήθεια των αιθουσών για τη μετεγκατάσταση στη Μπαλάνα καθώς επίσης να υπάρξει δέσμευση για τον ακριβή χρόνο μετεγκατάστασης.
Η Δημοτική παράταξη “ΕΜΕΙΣ, Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ“, έθεσε σημαντικά θέματα και στην προ ημερήσιας Διάταξη διαδικασία.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ειρήνη Κουνενάκη, έθεσε το θέμα της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και των λοιπών οργάνων διοίκησης, ζητώντας οι έκτακτες συνεδριάσεις να γίνονται όπως προβλέπεται από τον Νόμο και για τις συνεδριάσεις των Επιτροπών Οικονομική και Ποιότητας Ζωής να πραγματοποιούνται σε χρόνο που θα διασφαλίζεται η δυνατότητα συμμετοχής των δημοτών.

Ζήτησε ενημέρωση για το θέμα των ανακοινώσεων του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη και του Περιφερειάρχη Αττικής για την ισοκατανομή του προσφυγικού πληθυσμού στις τοπικές κοινωνίες και τι πρόβλεψη η ενημέρωση υπάρχει σχετικά με τον Δήμο Παλλήνης καθώς επίσης και για την λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων που σχεδιάζεται στην Δημοτική Κοινότητα Παλλήνης

Η Δημοτική Σύμβουλος Παλλήνης Μαρία Αμοργιανού ζήτησε ενημέρωση στο αίτημα που υποβλήθηκε από τον εκπρόσωπο της Δημοτικής Παράταξης Γιάννη Κακλαμάνη, στο Συμβούλιο Κοινότητας Παλλήνης για την εκχώρηση αρμοδιοτήτων από τον Δήμαρχο καθώς και της συγκρότησης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

Η Δημοτική Σύμβουλος Μίλια Κόπτη, έθεσε το θέμα της ενίσχυσης του ηλεκτροφωτισμού στη γειτονιά του Λόφου Κεραίας καθώς και θέματα λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...