Δήλωση Βαγγέλη Χαντέ για την αναμέτρηση με τον Πανμοβριακό Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δήλωση Βαγγέλη Χαντέ για την αναμέτρηση με τον Πανμοβριακό

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 | 3:07 μ.μ.



«Ο στόχος μας είναι μέχρι το τέλος της σεζόν να κυνηγήσουμε ότι καλύτερο. Πρώτα να διασφαλίσουμε οριστικά την παραμονή στην κατηγορία και στη συνέχεια να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα που βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από αυτές του γκρουπ που κινδυνεύουν. Επίσης είναι πάρα πολύ δυνατή στην έδρα της. Ωστόσο, ο Παλληνιακός είναι μια ομάδα που είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει αυτό που έκανε από την αρχή, δηλαδή να παλέψει για τη νίκη κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο και μέσα σε όλες τις έδρες. Σεβόμαστε την ανάγκη για βαθμούς του Πανμοβριακού, αλλά ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την πίεση και το άγχος που θα έχει η ομάδα αυτή».

*Για την αναμέτρηση με τον Πανμοβριακό δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή οι τραυματίες Κολοτούρος, Κούσης, ο τιμωρημένος Ζέλο και ο μακροχρόνια απών Ματσαδές. Θετικά νέα έρχονται από τον Αρκούδα, ο οποίος μπήκε στην αποστολή μετά από τέσσερις μήνες απουσίας!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...