Όποιος επικαλείται την “ευθύνη”, την “αλήθεια” και την “ειλικρίνεια”, οφείλει πρώτος να τα τηρεί… [Του Βαγγέλη Αλιφέρη] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Όποιος επικαλείται την “ευθύνη”, την “αλήθεια” και την “ειλικρίνεια”, οφείλει πρώτος να τα τηρεί… [Του Βαγγέλη Αλιφέρη]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 | 9:43 μ.μ.

Η “ξενοφοβία”, ήταν μια άγνωστη λέξη, ανύπαρκτη στο λεξιλόγιο των Ελλήνων, μέχρι από μερικά χρόνια. Εφευρέθηκε σε μια προσπάθεια σπίλωσης συνειδήσεων και προσωπικοτήτων, όταν έγινε αντιληπτός από τον Ελληνικό λαό ο σχεδιασμός αποδόμησης των εθνών – κρατών και η υλοποίησή του και εμφανίστηκαν τα πρώτα σημάδια λαϊκής αντίδρασης και αντίστασης αυτής της ύπουλης μεθόδευσης.

Του Βαγγέλη Αλιφέρη
(μέλους της Π.Γ. της “ΔΗ.ΠΟ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ”

Μέσω των μαζικών μετακινήσεων πληθυσμών από Ασία και Αφρική, προς την Ελλάδα της εξαθλίωσης και σε αγαστή συνεργασία – συνέργεια σκοτεινών κέντρων της ΕΕ, επιχειρείται η αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης, αυτού που αποκαλούμε “Έθνος των Ελλήνων” ή “Ελληνικό Έθνος”.

Οι τεράστιες μεταξύ τους διαφορές, στον πολιτιστικό και πολιτισμικό αξιακό κώδικα ζωής, καταστούν αδύνατη την “ενσωμάτωση” των “νεοεισερχομένων κατοίκων”, στην “δυτικότροπη” Ελληνική κοινωνία. Η κουλτούρα της εγκληματικότητας αυτών, που δεν διστάζουν ακόμη και να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές, προκειμένου να “καρπωθούν” μια βιντεοκάμερα, ένα κινητό τηλέφωνο ή το τελευταίο εικοσάευρο από μία εξαθλιωμένη συνταξιούχο γερόντισσα, συνιστούν μερικούς από τους λόγους για τους οποίους αντιδρά και αντιστέκεται, ο πάντοτε φιλόξενος Έλληνας πολίτης.

Επομένως, οι… “τριγμοί στην κοινωνική συνοχή” των πόλεων υποδοχής, δεν δημιουργούνται από μια… 
απλή “έλλειψη ενημέρωσης”, αλλά από την αύξηση του αισθήματος ανασφάλειας που νιώθει. Σε συνδυασμό δε, με την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας, την ταυτόχρονη μείωση της αποτελεσματικότητας των δυνάμεων εσωτερικής ασφάλειας (συγχωνεύσεις αστυνομικών τμημάτων, υποστελέχωσή τους κλπ) και την “Ελληνοφοβία”, που είναι διάχυτη στους κόλπους “δεξιών δικαιωματιστών - παγκοσμιοποιητών” και “αριστερών δικαιωματιστών - ροζουλί διεθνιστών”, ολοκληρώνεται η δημιουργία και εμφάνιση της “εκτροφής ξενοφοβίας και υπόθαλψης του ρατσισμού”.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...