Δημοτική Παράταξη, ΕΜΕΙΣ η Πόλη μας: «να αντιμετωπίσουμε τη Δομή Ανηλίκων με αίσθημα ευθύνης & πνεύμα αλληλεγγύης» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δημοτική Παράταξη, ΕΜΕΙΣ η Πόλη μας: «να αντιμετωπίσουμε τη Δομή Ανηλίκων με αίσθημα ευθύνης & πνεύμα αλληλεγγύης»

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 | 12:47 π.μ.


Στην προγραμματιζόμενη από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης δημιουργία Δομής Ασυνόδευτων Προσφυγόπουλων στην περιοχή Δέση Γέρακα. αναφέρεται με εκτενή ανακοίνωση της η Δημοτική Παράταξη “ΕΜΕΙΣ η Πόλη μας” και ειδικότερα, η επικεφαλής της και υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Παλλήνης, Ειρήνη Κουνενάκη με αφορμή τις εντάσεις και ακρότητες που προκλήθηκαν τις τελευταίες 10 ημέρες με αποκορύφωμα τα όσα θλιβερά και απαράδεκτα συνέβησαν και χαρακτήρισαν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το βράδυ της Τρίτης, 12 Μαρτίου 2019.
Για πρώτη φορά από την ημέρα που αναδείχθηκε η υπόθεση, γίνονται γνωστά όλα όσα συνιστούν «το περιεχόμενο» του εγχειρήματος που δρομολογείται από τον Δ.Ο.Μ σε συνεργασία με το υφυπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και με ένα σαφή και καθηλωτικό τρόπο, «αποφλοιώνουν» υπερβολές και ακυρώνουν καχυποψίες, φοβίες και ….συνωμοσίες!
Ακολουθεί η ανακοίνωση της αυτοδιοικητικής Παράταξης η οποία ολοκληρώνεται με δήλωση/έκκληση της υποψήφιας Δημάρχου Παλλήνης, Ειρήνης Κουνενάκη για «την υποστήριξη των απροστάτευτων παιδιών με αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης.»
Δείτε την συνέχεια στον ΝΕΟΛΟΓΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...