Eμείς η πόλη μας: Οι επαφές με τους τοπικούς φορείς & συλλόγους της πόλης μας συνεχίζονται Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Eμείς η πόλη μας: Οι επαφές με τους τοπικούς φορείς & συλλόγους της πόλης μας συνεχίζονται

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 | 9:22 π.μ.


Αντιπροσωπείες μελών της δημοτικής παράταξης «Εμείς, η Πόλη μας» έχουν ήδη συναντηθεί με κατοίκους των περιοχών του Πανοράματος, των Εργατικών Κατοικιών «Γρηγόρης Λαμπράκης», της Νέας Παλλήνης.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στα γραφεία του εξωραϊστικού οικιστικού συλλόγου  «Γρηγόρης Λαμπράκης», στις εργατικές κατοικίες, οι εκπρόσωποι του συλλόγου μας εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή. Η διαχείριση των απορριμμάτων & των όμβριων, ο καθαρισμός του ρέματος, η καθαριότητα του περιβάλλοντος χώρου και η φροντίδα του πράσινου είναι μερικά απ’ αυτά. Ενεργοί πολίτες στην πλειοψηφία τους, μας διαβεβαίωσαν ότι συνεχίζουν τις προσπάθειες για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Αυτονόητο είναι ότι στην προσπάθεια αυτή μας έχουν συνοδοιπόρους.

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε και η συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του εξωραϊστικού εκπολιτιστικού συλλόγου «Νέα Παλλήνη». Ενημερωθήκαμε για τα θέματα της Νέας Παλλήνης, γίναμε κοινωνοί των άοκνων προσπαθειών που καταβάλουν από το 1979, για ποιότητα ζωής στην περιοχή και ανταλλάξαμε απόψεις για τα προβλήματα του δήμου μας συνολικά, αλλά και όσα η περιοχή της Νέας Παλλήνης αντιμετωπίζει ειδικότερα.

Οι δημότες της Νέας Παλλήνης θέτουν ως προτεραιότητα τις κοινωνικές ανάγκες και την ποιότητα ζωής και είναι ανοιχτοί στην συμμετοχική διαδικασία, επιβεβαιώνοντας την θέση μας που θέλει τον πολίτη και τους φορείς της πόλης μας να είναι συμμέτοχοι, τόσο στη διαδικασία διαμόρφωσης των προτάσεων, όσο και στην λήψη των αποφάσεων.

Συνεχίζουμε, όλοι μαζί, για ν’ αλλάξουμε τα έως τώρα δεδομένα των δημοτικών παρατάξεων. Με συμμετοχικές διαδικασίες, που θα προάγουν την καθημερινότητα του Δημότη. Αλλάζουμε νοοτροπίες, για ν’ αλλάξουμε την Πόλη μας.

Παλλήνη

Γραφείο Τύπου «Εμείς, η πόλη μας»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...