Νεολόγος: Παρωδία η Ειδική Συνεδρίαση του Απολογισμού στο Δ.Σ. Παλλήνης. Η αντιπολίτευση εκλήθη να μιλήσει λίγο πριν τα μεσάνυχτα! [BINTEO] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νεολόγος: Παρωδία η Ειδική Συνεδρίαση του Απολογισμού στο Δ.Σ. Παλλήνης. Η αντιπολίτευση εκλήθη να μιλήσει λίγο πριν τα μεσάνυχτα! [BINTEO]

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 | 11:08 μ.μ.

Ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής του Δήμου Παλλήνης, μπορεί να άργησε πέντε χρόνια -σε πείσμα της διάταξης που προβλέπει ετήσιο απολογισμό- τα είχε, όμως, όλα! Τη διακωμώδηση του αυτοδιοικητικού θεσμού, τον ευτελισμό της έννοιας «διάλογος», την απαξίωση της αντιπολίτευσης και την περιφρόνηση προς το δημότη! 

Η συνεδρίαση άρχισε κατά τις 7:30 μ.μ. και από τις 8 μ.μ. μέχρι και τις 11:40 μ.μ. το λόγο είχε αποκλειστικά ο κ. Δήμαρχος!

Επί 3,50 ώρες μιλούσε, μιλούσε, μιλούσε!

Ξεπέρασε σε διάρκεια ακόμη και τον Φιντέλ Κάστρο γιατί όπως θα θυμούνται οι παλαιότεροι, οι ομιλίες του, στην Αβάνα, στην Πλατεία της Επανάστασης (Plaza de la Revolución) δεν ξεπερνούσαν τις τρεις ώρες!

Όταν ξεκίνησε ο κ. Ζούτσος, η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου είχε περίπου 30-35 άτομα και όταν ολοκλήρωσε την ομιλία του, ή αίθουσα είχε την όψη που αναδεικνύεται στην παρακάτω φωτογραφία.


Εύλογα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Παναγιώτης Μερτύρης, κατήγγειλε τον κ. Δήμαρχο για αμετροέπεια, έλλειψη αυτοσεβασμού, για αυταρχισμό, δικτατορικές τάσεις και ζήτησε να μάθει «γιατί συμπεριφέρεται σε καιρό δημοκρατίας με αυτό τον τρόπο…»


Δείτε την συνέχεια στον ΝΕΟΛΟΓΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...