Κοινωνικό μέρισμα 2018: Λίγες μέρες έμειναν πριν ξεκινήσουν οι αιτήσεις Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Λίγες μέρες έμειναν πριν ξεκινήσουν οι αιτήσεις

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 | 9:50 μ.μ.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα (koinonikomerisma.gr) για το κοινωνικό μέρισμα, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) Αναστάσιος Τάγαρης.

«Γίνονται πυρετώδεις προσπάθειες. Εκτιμώ ότι το άνοιγμα θα γίνει προς το τέλος της εβδομάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Περιμένουμε την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφαση, ώστε αύριο να γίνουν οι τελικές δοκιμές, να ενημερωθούν τα κείμενα, και προς το τέλος της εβομάδας να ξεκινήσει να ανοίξει η πλατφόρμα για να μπορούν οι δικαιούχοι να κάνουν τις αιτήσεις» διευκρίνισε.

Ο κ. Τάγαρης ανέφερε πως αναμένεται η πληρωμή του κοινωνικού μερίσματος  να γίνει στις 14 Δεκεμβρίου, διευκρινίζοντας πως η πλατφόρμα δεν θα κλείσει μετά, προκειμένου να κάνουν αιτήσεις όσοι δεν προλάβουν ή αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Μάλιστα συνέστησε σε όσους πολίτες είχαν πρόβλημα πέρυσι με το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ να επισκεφθούν από τώρα τα ΚΕΠ, προκειμένου να προχωρήσουν οι απαραίτητες διορθώσεις.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...