Ενεργοί Πολίτες Παλλήνης: Η κοροϊδία της δημοτικής αρχής προς τους πολίτες της θα πληρωθεί όταν θα έλθει η ώρα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ενεργοί Πολίτες Παλλήνης: Η κοροϊδία της δημοτικής αρχής προς τους πολίτες της θα πληρωθεί όταν θα έλθει η ώρα

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 | 1:12 μ.μ.

Για το περιβάλλον και την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής      του Αγ. Νικολάου Κάντζας 26 Δημοτικοί Σύμβουλοι , αποδέχονται την εισήγηση της απόφασης της  (α)σχετικής επιτροπής ποιότητας ζωής και του τεχνικού εισηγητή.

Εγκρίνουν λοιπόν την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, έτσι ώστε,
ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ χώρος στο ΟΤ 111 να μετατραπεί σε οικοδομήσιμο προς όφελος συγκεκριμένου ιδιώτη ,ο οποίος παραχωρεί άλλο, (ΟΤ 167)  ίσου εμβαδού κάτω από τους πυλώνες υψηλής τάσης.



Επειδή και στο παρελθόν , η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ζούτσο έχει παρουσιάσει έλλειμμα περιβαλλοντικής ευαισθησίας και έχει απορρίψει προτάσεις οικολογικής ευαισθησίας, παρ όλη την καμπάνια περί του αντιθέτου, έχουμε χρέος να ενημερώσουμε κάθε πολίτη της ευρύτερης περιοχής, ότι το πράγμα δεν θα τελειώσει έτσι απλά, αλλά θα καταγγελθεί αρμοδίως γιατί φαίνεται ότι κρύβει παρασκήνιο με ομάδα πίεσης συμφερόντων.

Η κοροϊδία της δημοτικής αρχής προς τους πολίτες της θα πληρωθεί όταν θα έλθει η ώρα. Οι πολίτες έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται, και θα πράξουν αναλόγως. 

Καμία πρωτοβουλία  εξωραϊσμού του οικισμού παρά μόνο περιορισμός και παραχωρήσεις πράσινων σημείων που είναι ενταγμένα στο πολεοδομικό σχέδιο ένταξης της περιοχής. 

πηγή

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

"Ενεργοί πολίτες" γιατί παραπληροφορείτε τους συμπολίτες μας με ανακριβή στοιχεία και άσχετο φωτογραφικό υλικό; Το οικόπεδο στο Ο.Τ.111 καμία σχέση δεν έχει με την φωτογραφία που παρουσιάζετε στην ανάρτησή σας.Είναι ντροπή και αίσχος αυτό που κάνετε στους κατοίκους και συμπολίτες μας μόνο και μόνο για να ¨χτυπήσετε¨ τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή χρησιμοποιώντας παραπλανητικά στοιχεία και πρόσωπα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό λοιπόν είναι το έργο σας; να εκφοβίζετε και να παραπλανάτε τους συμπολίτες μας χωρίς να εξετάζετε ποιοι πραγματικά έχουν καταπατήσει τα πράσινα και κοινόχρηστους χώρους της περιοχής μας ,ποιοι ρίχνουν τα λύματα στους δρόμους και υπονόμους ; 'έχετε οικιστική ευαισθητοποίηση; Θα πρέπει να φροντίζετε να ρωτάτε και να ενημερώνεστε πρώτα και μετά να κρίνετε και να αναρτάτε ακριβείς και βάσιμες πληροφορίες. Τέλος πληροφορείστε για το έργο σας, επίσης τι εννοείτε'ομάδα πίεσης συμφερόντων και όφελος συγκεκριμένου ιδιώτη'΄΄
Περιμένω απάντηση σας . ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

Ενεργοί πολίτες περιμένω απάντηση αλλά μάλλον ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ είστε

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...