1ο ΓΕΛ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Κοινωνικό Κυλικείο - Eνισχύστε την προσπάθεια των μαθητών!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

1ο ΓΕΛ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Κοινωνικό Κυλικείο - Eνισχύστε την προσπάθεια των μαθητών!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 | 1:14 μ.μ.


1ο ΓΕΛ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 

Το σχολείο μας στα πλαίσια της ερευνητικής εργασίας με θέμα « Εθελοντισμός- Μοιράζοντας χαμόγελα», οργανώνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, με τη συμμετοχή των μαθητών, των καθηγητών, των γονέων και με τις χορηγίες της τοπικής αγοράς, το « Κοινωνικό Κυλικείο»

Τα χρήματα από τα έσοδά του θα διατεθούν στο Κέντρο Παιδόπολη Αγ.Αντρέας.

Σας προσκαλούμε να το επισκεφθείτε την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 από τις 10.00πμ για να ενισχύσετε την προσπάθεια αυτή των μαθητών του τμήματος με την καθοδήγηση της καθηγήτριας κ. Γκαρμάτη Ιωάννας ΠΕ01.

Με εκτίμηση 
Η Διευθύντρια 
Σακαρέλλου Ευθυμία

Σας περιμένουμε !!!!!!













     


     

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...