Kατάστημα Οπτικών "ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ" στη Παλλήνη - ΣτηρίΖΩ την τοπική αγορά Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Kατάστημα Οπτικών "ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ" στη Παλλήνη - ΣτηρίΖΩ την τοπική αγορά

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 | 12:20 π.μ.



Λίγα λόγια για το μαγαζί...

Καταρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό (2 πτυχιούχους οπτικούς εκ των οποίων ο ένας και οπτομέτρης) .

Υπάρχει η δυνατότητα οπτομετρικής εξέτασης η οποία είναι δωρεάν με την αγορά γυαλιών οράσεως. 

Το κατάστημα διαθέτει ιδιαίτερα σχέδια γυαλιών ηλίου και οράσεως (αλλά και πιο διαχρονικά για τους πιο κλασσικούς), φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής, αναλώσιμα και φυσικά εξειδικευμένους επώνυμους οφθαλμικούς φακούς για την κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη ξεχωριστά. 

Προσιτές τιμές για τον καταναλωτή σε συνάρτηση με την αρίστη ποιότητα των προϊόντων. 

Μπορούμε να προσφέρουμε την βοήθεια μας και τις γνώσεις μας σε ένα ζεστό και πάνω από όλα φιλικό περιβάλλοντα χώρο. 

Σκοπός μας είναι η κάλυψη των αναγκών του πελάτη και η άμεση εξυπηρέτηση του με μόνο αντάλλαγμα το χαμόγελό του και την εμπιστοσύνη του. 

Το ξύλινο μαγαζάκι στην γωνία "ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ" βρίσκεται στην περιοχή μας δυόμισι χρόνια  και θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας έχουμε διπλά μας στην μελλοντική του πορεία.


ΟΠΤΙΚΑ - ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 95 & ΠΑΛΛΑΔΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Παλλήνη Αττικής - Τηλ.: 210 661 6681

Email: koitanadeis.optics@gmail.com

Πως θα μας βρείτε







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...