Αυτοί είναι οι 7 σκληροί ποινικοί Ρομά που βίαζαν και βασάνιζαν πολίτες μέσα στα σπίτια τους στην Ανατολική Αττική [Φωτογραφίες] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αυτοί είναι οι 7 σκληροί ποινικοί Ρομά που βίαζαν και βασάνιζαν πολίτες μέσα στα σπίτια τους στην Ανατολική Αττική [Φωτογραφίες]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 | 9:33 μ.μ.


Βασάνιζαν ή βίαζαν ανυπεράσπιστους πολίτες μέσα στα σπίτια τους, προκειμένου να αποσπάσουν ακόμα και ασήμαντα χρηματικά ποσά και τιμαλφή, ή απλώς για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους. Δεν δίσταζαν να τα βάλουν με αστυνομικούς, εμβολίζοντας μοτοσυκλέτες και οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. 

Το πιο παράδοξο και εξοργιστικό είναι το γεγονός ότι η εγκληματική οργάνωση των επτά (και αγνώστων συνεργών τους) είχε εξαρθρωθεί και πάλι το 2014! Τότε, είχαν συλληφθεί οι ίδιοι άνθρωποι, στα ίδια σπίτια, για τα ίδια αδικήματα, από τους ίδιους αστυνομικούς! 

Ο λόγος για την αδίστακτη εγκληματική οργάνωση Ρομά, τα μέλη της οποίας με ορμητήριο καταυλισμούς στα δυτικά προάστια εξορμούσαν στην ανατολική Αττική και σκόρπιζαν τον τρόμο, ληστεύοντας πολίτες μέσα στις κατοικίες τους. Το ποσό δεν είχε σημασία: σε αρκετές περιπτώσεις η λεία τους δεν ξεπερνούσε τα λίγες δεκάδες ευρώ.

Η συνέχεια ΕΔΩ

1 σχόλια :

Unknown είπε...

Οι χειροτεροι κυκλοφορουν ακομα ελευθεροι και δυστυχως για εμας μενουν σε κατι οικοπεδα που εχουν καταπατησει στη Μπαλανα. ΑΥΤΟΥΣ να δουμε πότε θα τους πιάσουν.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...