Κλειστά όλα τα σχολεία και οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Παλλήνηςς αύριο λόγω έντονων καιρικών φαινομένων Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κλειστά όλα τα σχολεία και οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Παλλήνηςς αύριο λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 | 10:11 μ.μ.


Λόγω των ιδιαίτερα έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών, με απόφαση της Περιφερειάρχη, Ρένας Δούρου αύριο, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Α'Βάθμιας και Β' Βάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής.

Επίσης με απόφαση του Δημάρχου κ. Αθανάσιου Ζούτσου αύριο 28 Σεπτεμβρίου θα παραμείνουν κλειστοί και οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Παλλήνης

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Τα σχολεία μας είναι φτιαγμένα από ότι φαίνεται με προδιαγραφές λιακάδας…. Το μήνυμα το πήραμε: Ένα κράτος ανύπαρκτο / ανοχύρωτο που ήδη μετράει νεκρούς από βροχές και φωτιές θυμήθηκε τους ψηφοφόρους του!!!!!
Το εντυπωσιακό είναι ότι πάντα υπάρχουν οι αντίστοιχες διατάξεις των άρθρων τάδε των νόμων, τα ΦΕΚ τώρα ξεθάψαμε και τα έγγραφα του κέντρου επιχειρήσεων πολιτικής προστασίας ……… Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ «ΜΠΡΑΒΟ» ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΥΝ για την καταστροφή της Χώρας μας. Αααα επίσης και στους υποστηρικτές τους!
Ο Χειμώνας είναι μπροστά μας, άραγε θα έχουμε όλοι την τύχη να ζήσουμε το επόμενο καλοκαίρι; ή κάποιοι νομίζουν ότι είναι στο απυρόβλητο και δεν τους αγγίζει τίποτα και κανένας…….

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...