ΠΑΙΔΙΟΝ ΕΡΓΟΝ - NEO ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΣΤΗ ΠΑΛΛΗΝΗ [ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΙΔΙΟΝ ΕΡΓΟΝ - NEO ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΣΤΗ ΠΑΛΛΗΝΗ [ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 | 1:37 π.μ.

Το ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ παρέχει:

Καθημερινή σχολική μελέτη.
Οι μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου μελετούν τα μαθήματα της επόμενης μέρας σε ολιγομελή τμήματα, με τη βοήθεια και καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών όλων των ειδικοτήτων.

Ενισχυτική διδασκαλία.
Οι καθηγητές μας εστιάζουν στα κενά και τις ελλείψεις κάθε μαθητή ξεχωριστά με τη χορήγηση επιπρόσθετου υλικού σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά νηπιαγωγείου.
Ένας ξεχωριστός χώρος για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας στο πλαίσιο του οποίου οι μικροί μας φίλοι θα έρθουν σε επαφή με τους αριθμούς και τα γράμματα παίζοντας δημιουργικά και ταυτόχρονα περνώντας ξένοιαστες στιγμές στους άρτια εξοπλισμένους χώρους μας.

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ απαρτίζεται από τα εξής τμήματα:

Ζωγραφική.

Η ζωγραφική συμβάλει στην κοινωνικοσυναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού δημιουργώντας σκέψεις και συναισθήματα, τα οποία προέρχονται από το ίδιο το παιδί. Χρησιμοποιώντας σχήματα και χρώματα εξωτερικεύεται ο αυθορμητισμός και ο ψυχισμός του κάθε παιδιού. Λειτουργούν ολιγομελή τμήματα 2-4 παιδιών με την καθοδήγηση έμπειρου εικαστικού όπου τα παιδιά μαθαίνουν τα πρώτα βήματα και τα μυστικά της ζωγραφικής έχοντας τη δυνατότητα να εξελιχθούν στον τομέα αυτό.


Θεατρικό παιχνίδι.

Το θεατρικό παιχνίδι προσφέρει χαρά, δημιουργικότητα και επικοινωνία μέσω της αλληλεπίδρασης των παιδιών μεταξύ τους. Βοηθάει στην κοινωνικοποίηση, στην επικοινωνία, στην ενσυναίσθηση και στην αυτογνωσία του κάθε παιδιού. Με τη δραματοποίηση διαφόρων παραμυθιών, τα παιδιά υποδύονται διαφορετικούς και ποικίλους ρόλους με αποτέλεσμα να αναπτύσσουν την εκφραστική τους ικανότητα. Λειτουργούν ολιγομελή τμήματα 2-4 παιδιών με την καθοδήγηση έμπειρου θεατρολόγου.


Καλλιτεχνικά / Εικαστικά.

Μουσικοκινητική αγωγή.

Ελεύθερο παιχνίδι.



ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

- ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

- ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

- ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ

- ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

- ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ



ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΩΙΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

- Διαταραχές άρθρωσης

- Τραυλισμός / ταχυλαλία
- Μαθησιακές δυσκολίες
- Δυσλεξία
- Διάσπαση προσοχής
- Διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή (ΔΑΔ) / Αυτισμός
- Προβλήματα συμπεριφοράς

Οι υπηρεσίες παρέχονται με την κάλυψη των ασφαλιστικών ταμείων, χωρίς την επιπλέον οικονομική επιβάρυνση των γονέων.


ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

- Τμήμα Αρχαρίων
- Τμήμα Προχωρημένων
- Προαγωνιστικό Τμήμα
- Αγωνιστικό Τμήμα
- Τμήμα Water Polo
- Τμήμα Συγχρονισμένης κολύμβησης
- Τμήμα ενηλίκων



 Πεδίον Έργον στη Παλλήνη


ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ 23 & ΚΑΝΑΡΗ
ΠΑΛΛΗΝΗ
ΤΗΛ.: 210 6654334 - 6974 951 622

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...