Λυγερή Ζωχιού: Κλείσαμε ένα χρόνο και η κατάσταση στην οδό Νίκου Γκάτσου στο Βακαλόπουλο Παλλήνης παραμένει ίδια. ΓΙΑΤΙ; [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Λυγερή Ζωχιού: Κλείσαμε ένα χρόνο και η κατάσταση στην οδό Νίκου Γκάτσου στο Βακαλόπουλο Παλλήνης παραμένει ίδια. ΓΙΑΤΙ; [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018 | 10:09 μ.μ.



Αφού ευχηθώ ολόψυχα σε όλους μας Καλό Μήνα και ελπίσω σε απόδοση ευθυνών σε όσους τις έχουν όσον αφορά το ζήτημα της μεγάλης εθνικής τραγωδίας που χτύπησε περιοχές κι ανθρώπους πολύ κοντά μας,για άλλη μια φορά θα ήθελα να αναφερθώ στην οδό Νίκου Γκάτσου στο Βακαλόπουλο Παλλήνης.

Κλείσαμε έναν χρόνο ήδη που μεγάλων διαστάσεων ελαστικά αυτοκινήτων υπάρχουν πεταμένα αριστερά και δεξιά του δρόμου και δεν έχει γίνει κάποια προσπάθεια απομάκρυνσής τους. Δεν ξέρω αν βοηθάει στην αντιπυρική προστασία το να σκορπίζουμε ελαστικά αυτοκινήτων μέσα στα ήδη πολλά - λόγω εποχής - ξερόχορτα. Φαντάζομαι πως σε περίπτωση φωτιάς η καύση τους

θα επιβαρύνει τρομερά και πολύ επικίνδυνα περαιτέρω τον ανθρώπινο οργανισμό και την ατμόσφαιρα.

Τα απορριματοφόρα οχήματα που επωμίζονται το έργο της εκκένωσης των κάδων είναι απίθανο να μην τα έχουν αντιληφθεί καθώς είναι πολύ εύκολο να τα εντοπίσει κάποιος που απλά περνά τον δρόμο πεζός ή με αμάξι πόσο μάλλον με απορριματοφόρο. λόγω του ύψους του συγκεκριμένου οχήματος. Κανείς όμως καθώς φαίνεται δεν ανέλαβε να λύσει το πρόβλημα.

Ένα δεύτερο θέμα στο οποίο αναγκάζομαι να ξανααναφερθώ είναι η τοποθέτηση των κάδων ανακύκλωσης (μπλέ κάδοι) ακριβώς στην γωνία των οδών Πλουτάρχου και Νίκου Γκάτσου. Η οδός Πλουτάρχου (που οδηγεί στο 3ο Γυμνάσιο Παλλήνης ) καθώς και η οδός Νίκου Γκάτσου (που οδηγεί στο 9ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης και σε γήπεδο ποδοσφαίρου) είναι δρόμοι με αρκετή κυκλοφορία.

Στις δυο ενημερώσεις που προσωπικά έκανα σε υπαλλήλους του απορριματοφόρου για μετακίνησή τους μερικά μέτρα πιο κει καθώς η οδός Πλουτάρχου έχει το περιθώριο για κάτι τέτοιο- έλαβα αρνητική απάντηση. Θεωρώ πως αξίζει να αναφέρω πως οι συγκεκριμένοι κάδοι πριν κάποιους μήνες ήταν λίγα μέτρα πιο κει και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Η πιθανότητα αυτοκινητιστικού ατυχήματος επαφίεται τώρα στην τύχη καθώς τα ερχόμενα από την οδο Πλουτάρχου αυτοκίνητα λόγω της θέσης των κάδων ανακύκλωσης- αναγκάζονται να κάνουν πιο αριστερά με αποτέλεσμα -θέλουν, δεν θέλουν- να μπαίνουν στην μέση της Νίκου Γκάτσου κατά την είσοδό τους σε αυτήν. Σε συνδυασμό δε, με την έλλειψη ορατότητας στο σημείο η πιθανότητα αυτ. δυστυχήματος δυστυχώς αυξάνεται.

Τρίτο θέμα αποτελούν τα σκουπίδια (μπουκάλια, χαρτιά, σακκούλες, εξάτμιση αυτοκινήτου ...κ.α) καθώς και ό,τι μπορεί να φέρει το νερό με μια βροχή στα πλαινά των δρόμων ...

Ευελπιστώντας σε μέριμνα και ενδιαφέρον εκ μέρους των αρμοδίων και με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα που τελευταία παρατηρούμε στην χώρα μας ας ασχοληθούμε με την πρόληψη κι ας πάψουμε να συντελούμε στην δημιουργία τετελεσμένων τραγικών καταστάσεων.

Στην χώρα μας που ανακάλυψε το 'μέτρο' αλλά η 'μοίρα' της έδειχνε πάντα την υπερβολή, ας προσπαθήσουμε κάποτε αυτό ν' αλλάξει ...

Λυγερή Ζωχιού
Κάτοικος Παλλήνης


κάντε κλικ πάνω στις εικόνες
για μεγέθυνση










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...