Καταγγελία: Ότι γουστάρει ο καθένας κάνει στο Δήμο Παλλήνης - Δείτε τι έκανε ιδιώτης στην Ανθούσα Κάποιος να κάνει κάτι πριν καούμε !!! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καταγγελία: Ότι γουστάρει ο καθένας κάνει στο Δήμο Παλλήνης - Δείτε τι έκανε ιδιώτης στην Ανθούσα Κάποιος να κάνει κάτι πριν καούμε !!! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 | 11:08 μ.μ.

Οι καταγγελίες για αυθαιρεσίες δημοτών, αμέλεια της δημοτική μας αρχής πέφτουν βροχή στο ΠΑΛΛΗΝΗPRESS τις τελευταίες μέρες.

Το σίγουρο είναι ότι και εμείς οι δημότες θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν.

Οι ευθύνες αυτές γίνονται ακόμα μεγαλύτερες μιας και η δημοτική μας αρχή φαίνεται πως κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και δεν αντιλαμβάνεται τι γίνεται γύρω της.

Η τελευταία καταγγελία που μας ήρθε αφορά κάποιον "κύριο" που έκοψε  8 πεύκα από το οικόπεδο του στην Ανθούσα, και θεώρησε καλό να τα εναποθέσει στο αφύλακτο οικόπεδο του γείτονα του, κατά το γνωστό να «ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα».

Το οικόπεδο βρίσκεται επί της οδού Ρηγοπούλου στην Ανθούσα και τα πεύκα κόπηκαν εδώ και 2 μήνες περίπου. Να τονίσουμε πως μέσα στο οικόπεδο υπάρχει και σπίτι το οποίο έχει καεί από παλαιότερες πυρκαγιές που έχουν γίνει στην περιοχή.

Και εδώ αρχίζουν και άλλων οι ευθύνες εκτός του ιδιώτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία η Δασοπροστασία περνάει από εκεί καθημερινά τα βλέπει και δεν κάνει απολύτως τίποτα. Τα ίδια ακριβώς και η δημοτική μας αρχή η οποία έχει ενημερωθεί για τις συγκεκριμένες πράξεις και η απάντησή της είναι πως θα ενημερωθούν οι αρμόδιοι. 
Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε πως τα πεύκα έχουν ξεραθεί όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες και στάζουν και ρετσίνι.

Όπως καταλαβαίνετε αν τα κομμένα από διμήνου πεύκα, που αποτελούν πια το τέλειο προσάναμμα πυροδοτηθούν από κάποιο τυχαίο λόγο, δεν θα κάψουν μόνο τα του γείτονα, αλλά όλους μας μαζί.

Κύριε Δήμαρχε δια των υμετέρων υπηρεσιών σας, πείτε μας τις ενέργειες στις οποίες έχετε προβεί ;

Το ζήτημα εδώ δεν είναι απλά η αποψίλωση του συγκεκριμένου χώρου που αποτελεί εν δυνάμει ωρολογιακή βόμβα,  μεσούντος του καλοκαιριού, αλλά και οι ενέργειες σας, για την τιμωρία αυτού του «περιβαλλοντικού εγκλήματος». 

Περιμένουμε δημόσια  την απάντηση σας και ευελπιστούμε πως θα ενεργήσετε πριν αυτά τα «προσανάμματα» αποτελέσουν αιτία κακών.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες οι οποίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας της καταγγελίας ενεργού πολίτη τον οποίο και ευχαριστούμε για την ενέργειά του να δημοσιοποιήσει το γεγονός.

κλικ πάνω στις φωτογραφίες 
για μεγέθυνση







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...