Διασώθηκαν τα πρώτα παιδιά από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Διασώθηκαν τα πρώτα παιδιά από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 | 4:19 μ.μ.


Συνολικά 6 παιδιά έχουν βγει μέχρι στιγμής από το πλημμυρισμένο σπήλαιο στη βόρεια Ταϊλάνδη, όπου παρέμεναν εγκλωβισμένα για περισσότερες από δύο εβδομάδες, όπως δήλωσε ένα υψηλόβαθμο μέλος της ιατρικής ομάδας της επιχείρησης διάσωσης.

Οι αρχές στην επαρχία Τσιανγκ Ράι της βόρειας Ταϊλάνδης ξεκίνησαν την επικίνδυνη αποστολή της ασφαλούς μεταφοράς των 12 αγοριών και του προπονητή τους εκτός σπηλαίου νωρίς σήμερα.

Nωρίτερα η διάσωση των πρώτων δύο αγοριών έγινε γνωστή από το Reuters. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται διεθνή ΜΜΕ, τα πρώτα αγόρια βγήκαν ήδη από το σπήλαιο εννιά ώρες μετά την έναρξη της επιχείρησης. Τα παιδιά βγαίνουν με την βοήθεια διασωστών, δύο-δύο. 

Ο απεσταλμένος του ITV, John Irvine, ανέφερε πως σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας τα παιδιά που έχουν βγει από το σπήλαιο φαίνονται να είναι καλά στην υγεία τους. 

Εν τω μεταξύ ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η γιγαντιαία επιχείρηση απεγκλωβισμού των υπολοίπων παιδιών και του προπονητή τους, την οποία παρακολουθεί με  κομμένη την ανάσα η διεθνής κοινότητα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...