Μερτύρης: Αυτή είναι η αλήθεια για την αποχέτευση στην Παλλήνη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Αυτή είναι η αλήθεια για την αποχέτευση στην Παλλήνη

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 | 2:39 μ.μ.



Επειδή βγαίνουν οι γνωστοί μισθοφόροι του Δήμου Παλλήνης και δημοσιεύουν στο fb σαν δήθεν επιτυχία της διοίκησης την έγκριση των 55 εκατομμυρίων€ στο ΕΣΠΑ για την αποχέτευση του δήμου, η αλήθεια λοιπόν είναι ότι αυτά τα χρήματα είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα πολλά χρόνια πριν, αλλά λόγω μη απορρόφησης, γιατί φυσικά δεν έγινε το έργο, απεντάχθηκαν από το πρόγραμμα και ξαναμπήκαν τώρα από την Περιφέρεια.

Όσο για την αποχέτευση έχει ακόμη πολύ δρόμο, φανταστείτε ότι ακόμη το έργο δεν έχει δημοπρατηθεί. Ολα τα υπόλοιπα που λέγονται και γράφονται είναι εν όψει των εκλογών που έρχονται για να δικαιολογήσουν τα ψέμματα που έχουν πει στον κόσμο από το 2010 περί αποχέτευσης που δεν έγινε ποτέ.
Όποιος αμφισβητεί τα αναγραφόμενα στην διάθεσή του.
Παναγιώτης Μερτύρης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...