Γ.Σ Παλλήνης Basketball: Διαδικασία προεγγραφών για τους αθλητές μας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γ.Σ Παλλήνης Basketball: Διαδικασία προεγγραφών για τους αθλητές μας

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 | 11:38 μ.μ.


Θέλοντας να προγραμματίσουμε και να οργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και έγκαιρα όλα τα τμήματα, παρακαλούμε να μας υποβάλετε την αίτηση προεγγραφής μέχρι την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018. Η υποβολή δήλωσης αποτελεί δήλωση πρόθεσης και ως εκ τούτου δεν είναι δεσμευτική ενώ δεν συνοδεύεται από καμία χρηματική υποχρέωση.
Στις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύσουμε και τις συνδρομές για την νέα αθλητική περίοδο 2018-2019, οι οποίες δεν αναμένεται να διαφοροποιηθούν από τις υφιστάμενες, ώστε να βοηθήσουμε στον έγκαιρο δικό σας προγραμματισμό.
Να υπενθυμίσουμε πως είναι σημαντικό πριν από τις εγγραφές για την νέα αθλητική περίοδο, που θα αρχίσουν τον Σεπτέμβριο, να έχουν τακτοποιηθεί (εξοφληθεί ή διακανονιστεί) τυχόν ανεξόφλητα προηγούμενα υπόλοιπα προς το Σωματείο. Γι αυτόν τον λόγο, θα γίνονται δεκτές αιτήσεις εγγραφής μόνο εφόσον έχουν έχουν τακτοποιηθεί προηγούμενες οικονομικές οφειλές προς τον Γ.Σ. Παλλήνης.
Η αίτηση προεγγραφής μπορεί να εκτυπωθεί και να παραδοθεί συμπληρωμένη στον Σύλλογο ή και να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά και να αποσταλεί μέσω email στο pallinibc@gmail.com.
Σε περίπτωση περισσοτέρων του ενός παιδιών θα παρακαλέσουμε να συμπληρωθούν ξεχωριστές αιτήσεις.
Κατεβάστε την αίτηση προεγγραφής σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:
Α. Για την ηλεκτρονική συμπλήρωση:
1. Κάντε κλικ στον σύνδεσμα: Ηλεκτρονική αίτηση προεγγραφής αθλητ. περ. 2018-2019
2. Αποθηκεύεστε το αρχείο Microsoft Excel στην συσκευή σας.
3. Ανοίξτε το αρχείο και συμπληρώστε μόνο τα λευκά πεδία.
4. Έλεγξτε την συμπλήρωση και αποθηκεύστε το αρχείο Microsoft Excel στη συσκευή σας.
5. Αποστείλετε το αρχείο σαν συνημμένο στο pallinibc@gmail.com
Σημ: Η ηλεκτρονική αίτηση δεν χρειάζεται υπογραφή εφόσον αποσταλεί απο την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρεται σ’ αυτήν.
B. Για την έντυπη συμπλήρωση:
1. Κάντε κλικ στον σύνδεσμα: Έντυπη αίτηση προεγγραφής αθλητ. περ. 2018-2019
2. Αποφηκεύεστε το αρχείο στην συσκευή σας κι εκτυπώστε το.
3. Συμπληρώστε το και παραδώστε το στην ομάδα ή σκανάρετέ το και αποστείλτε το στο pallinibc@gmail.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...