Νεκρός βρέθηκε ο 55χρονος Περικλής Γκότσης που είχε εξαφανιστεί από τον Γέρακα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νεκρός βρέθηκε ο 55χρονος Περικλής Γκότσης που είχε εξαφανιστεί από τον Γέρακα

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 | 9:38 μ.μ.


Με τον πιο τραγικό τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των συγγενών του άνδρα που αναζητούσε το Silver Alert
Ο Περικλής Γκότσης 55 χρόνων, βρέθηκε νεκρός δεκατέσσερις μέρες μετά την εξαφάνιση του.

Τη σορό του εντόπισε τυχαία μία περιπατήτρια στο πάρκο της Ιεράς Μονής Πεντέλης, το βράδυ της Τρίτης 3 Ιουλίου.

Οι συγγενείς του τον αναγνώρισαν από τα ρούχα, ενώ οι Αρχές δεν εντόπισαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης το πτώμα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών, προκειμένου να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή αυτοχειρία.

Ο Περικλής Γκότσης που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, είχε φύγει από το σπίτι του στον Γέρακα στις 20 Ιουνίου. Δεν είχε πει τίποτα στους συγγενείς του που εξέφραζαν φόβους μήπως κάνει κακό στον εαυτό του.

Για την εξαφάνιση του είχε σημάνει Silver Alert.


κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...