Ταϊλάνδη: Διασώθηκαν τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους από το σπήλαιο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ταϊλάνδη: Διασώθηκαν τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους από το σπήλαιο

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 | 3:33 μ.μ.



Διασώθηκαν από το πλημμυρισμένο σπήλαιο στην Ταϊλάνδη τα δώδεκα αγόρια και ο προπονητής τους, όπως ανακοίνωσε μέσω Facebook η Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών του Ναυτικού της χώρας, που έλαβε μέρος στην τριήμερη επιχείρηση.

Οι δύτες αναφέρουν όλοι οι διασωθέντες είναι ασφαλείς, χωρίς να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Ανταποκριτές διεθνών μέσων ενημέρωσης μετέδωσαν πως αρκετά ασθενοφόρα αναχώρησαν από το στόμιο της σπηλιάς.

Η επιχείρηση έχει πρακτικά ολοκληρωθεί, καθώς αυτή τη στιγμή αναμένεται να βγουν από το σπήλαιο τέσσερις δύτες.

Έως τώρα οι συντονιστές της διάσωσης δεν επιβεβαιώνουν επισήμως τις πληροφορίες των δυτών ακολουθώντας την πάγια τακτική τους να ενημερώνουν μετά την ολοκλήρωση των επιχειρήσεων της κάθε ημέρας.

Η περιπέτεια των παιδιών και του 25χρονου προπονητή τους άρχισε στις 23 Ιουνίου, δηλαδή οι πέντε που διασώθηκαν σήμερα επιβίωσαν στο σπήλαιο επί 17 ημέρες.

Γενικά καλά στην υγεία τους τα οκτώ παιδιά που έχουν σωθεί

Ανώτερος αξιωματούχος, δήλωσε ότι τα οκτώ αγόρια που έχουν διασωθεί τις τελευταίες δύο ημέρες από το πλημμυρισμένο σπήλαιο έχουν υψηλό ηθικό και είναι γενικά υγιή.

Δύο από τα οκτώ αγόρια πάσχουν από μόλυνση στο αναπνευστικό σύστημα, αφότου παρέμειναν 15 με 16 ημέρες βαθιά στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ. Ωστόσο, για την ώρα δεν έχουν πυρετό και σε γενικές γραμμές βρίσκονται σε καλή κατάσταση, είπε ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Υγείας της Ταϊλάνδης.

Ανέφερε ότι θα μεσολαβήσουν τουλάχιστον επτά ημέρες έως ότου τα πρώτα παιδιά να λάβουν εξιτήριο, ενώ έκανε γνωστό ότι οι γονείς τους έχουν κατορθώσει να τα επισκεφτούν μια φορά έως τώρα, αλλά τα είδαν μέσα από προστατευτικό τζάμι.

madata.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...