Ο MVP Μαλάι παραμένει στο Παλληνιακό !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο MVP Μαλάι παραμένει στο Παλληνιακό !!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 | 10:20 μ.μ.



Ήταν ο MVP της σεζόν για την ομάδα του και δεν θα μπορούσε να μην μείνει! Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μαλάι, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με τη διοίκηση του Παλληνιακού και οι δύο πλευρές μέσα σε λίγη ώρα ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τη νέα σεζόν!

Ο Μαλάι ήταν ένα από τα βασικά και αναντικατάστατα γρανάζια του Παλληνιακού στο φετινό πρωτάθλημα και κατά γενική ομολογία ήταν ο MVP των «κιτρινόμαυρων», αλλά και ο καλύτερος "μικρός" στην κατηγορία. Η παραμονή του είχε τεθεί στις επιτακτικές ανάγκες για την υλοποίηση του προγραμματισμού, αφού ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Χαντές πιστεύει πολύ στο ταλέντο του και θεωρεί ότι ο Μαλάι μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια και σε ανώτερες κατηγορίες! 

Ο 19χρονος άσος αγωνίστηκε συνολικά σε 34 ματς εκ των οποίων τα πέντε Κυπέλλου και τα 29 για το πρωτάθλημα. Ήταν ένας από τους καλύτερους «κόφτες» του πρωταθλήματος στη μεσαία γραμμή, ενώ σκόραρε και ένα γκολ, αυτό την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο το Κορωπί.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...