"Ναι" στο Cambas project από τον Δήμο Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

"Ναι" στο Cambas project από τον Δήμο Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 | 5:00 μ.μ.



Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Παρελθόν αποτελούν οι αντιδράσεις του Δήμου Παλλήνης κατά της μικτής χρήσης ανάπτυξη Cambas project που σχεδιάζει η Reds σε επιφάνεια 315 στρεμμάτων στην έκταση του παλιού οινοποιείου Καμπά στην Κάντζα. 

Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Παλλήνης, με πρόταση του Δημάρχου Θανάση Ζούτσου, ενέκρινε, πριν από λίγες ημέρες, με πλειοψηφία (18 έναντι 9 ψήφων) τις προτάσεις, στο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης, ύψους 6 εκατ. ευρώ, της εταιρείας του φορέα ανάπτυξης επι συνόλου επένδυσης προϋπολογισμού 220 εκατ. ευρώ περίπου.

Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για έργα που θα πραγματοποιήσει η εισηγμένη, σε όλο τον Δήμο, με έμφαση στην ευρύτερη περιοχή της επένδυσης, πλέον της ανακατασκευής του παλαιού εργοστασίου του Καμπά και του παλαιού εμπορευματικού σταθμού, τη δημιουργία οικολογικού αμπελώνα είκοσι πέντε στρεμμάτων και την δημιουργία κοινόχρηστου πρασίνου 157 στρεμμάτων για τους δημότες.

Πλέον, τα βλέμματα είναι στραμμένα στη συνεδρίαση-έχει οριστεί, κατά πληροφορίες, για την Παρασκευή 22 Ιουνίου- του Κεντρικού Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ) με αντικείμενο τη διατύπωση γνωμοδότησής για το σχέδιο προεδρικού διατάγματος για την πολεοδόμηση της περιοχής. 

Κατά πληροφορίες, το ΚΕΣΥΠΟΘΑ αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως, κάτι που μένει να φανεί τις προσεχείς ημέρες. Σε αυτή την περίπτωση, πάντως, το επόμενο βήμα του έργου, που μετρά 12 χρόνια γραφειοκρατίας, περιλαμβάνει την επεξεργασία από το Συμβούλιο της Επικρατείας του Προεδρικού Διατάγματος για τους όρους πολεοδόμησης του Cambas project. 

Στη συνέχεια, αφότου, δηλαδή, ολοκληρωθούν τα γραφειοκρατικά διαβήματα, η έναρξη υλοποίησης του Cambas project θα αποτελέσει συνάρτηση των συνθηκών της αγοράς.

1 σχόλια :

Unknown είπε...

Aντε με το καλο να γινει επιτελους αυτο το εργο κραταει ΑΙΩΝΕΣ η γραφειοκρατια στην Ελλαδα. επιτελους θα υπαρξουν και πολλες νεες θεσεις εργασιας στη περιοχη.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...