Μάκης Δαγρές: Περί «διαβούλευσης» για τις διορθώσεις των λαθών της Κυκλοφοριακής Μελέτης στον Σταυρό Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μάκης Δαγρές: Περί «διαβούλευσης» για τις διορθώσεις των λαθών της Κυκλοφοριακής Μελέτης στον Σταυρό

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 | 9:30 π.μ.


Του Μάκη Δαγρέ.

Κ. Δήμαρχε.
Πριν από λίγους  μήνες  θέσατε σε εφαρμογή μια Κυκλοφοριακή Μελέτη για την γειτονιά του Σταυρού που είχε οριστικοποιηθεί για τις συνθήκες του 2003.
Προστρέξατε λοιπόν και γεμίσατε κυριολεκτικά  με απαγορευτικές ταμπέλλες τους δρόμους της περιοχής, που κατά τα άλλα είχε αυτορυθμιστεί από τις σταθερές κινήσεις και συνήθειες των κατοίκων.
{ Για 4 με 5 σημεία  ήταν εξαιρετικά απαραίτητη η ρυθμιστική παρέμβαση  για την αποφυγή ατυχημάτων}.
Σήμερα λοιπόν 4 μήνες μετά,  καλείτε δήθεν και καλά σε «διαβούλευση» τους Κατοίκους  για να διορθώσετε τα λάθη.
Πόσο επιπόλαια τελικά κινείστε κ. Δήμαρχε.
Κάνατε την ζημιά σας, βλέπετε την καθολική δυσαρέσκεια των κατοίκων, που σας περιμένει στις εκλογές και ξαφνικά θέλετε διαβούλευση.
Με εσάς χάνουν την έννοια τους και οι λέξεις.
Τι σόι διαβούλευση είναι αυτή που επικαλείστε;
Με ηλεκτρονικές υποβολές και με ενστάσεις στο πρωτόκολλο;
Βάλλατε τους ανθρώπους  σ΄ έναν «μπελά», να παρανομούν για να πάνε σπίτι τους ή να κυκλώνουν τα τετράγωνα και τώρα επικαλείστε δημοκρατικούς διαλόγους και κουραφέξαλα.

Ποια είναι τα «τυχόν προβλήματα» που αναφέρεστε στην ανακοίνωση σας;
Όλη η μελέτη είναι Πρόβλημα. Είναι ανεπίκαιρη. Είναι ξεπερασμένη.
Πόσο στοίχισε η εφαρμογή της;
Πέστε μας κ. Δήμαρχε.
Το διαβάσαμε κι αυτό!!!
Δημοκρατικός διάλογος μέσω email και πρωτοκόλλου;
Πόση ανοησία,  πόσος εμπαιγμός…
Παραιτηθείτε κύριε δεν κάνετε.
Ακολουθεί απόσπασμα της ανακοίνωσης του Δήμου για την εξαγωγή δίκαιων συμπερασμάτων ως προς τα προλεγόμενα.
«Πιστεύοντας ότι η κυκλοφοριακή μελέτη θα πρέπει να εξυπηρετεί τις ανάγκες των δημοτών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εκτιμούμε ότι μέσα από τον δημοκρατικό διάλογο και την σύνθεση απόψεων, ότι θα προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος Παλλήνης, κατόπιν εισήγησης της Τεχνικής Υπηρεσίας, εισηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο να γίνει δημόσια διαβούλευση για το θέμα, για τον εντοπισμό και την αξιολόγηση τυχόν προβλημάτων και υποβολή προτάσεων για την επίλυση τους.
Για τον σκοπό αυτό, καλούνται φορείς και Δημότες προκειμένου να υποβάλλουν τις απόψεις τους εγγράφως:
  •          Στο πρωτόκολλο του Δήμου,
  •          Στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@pallini.gr  (με την ένδειξη «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ),»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...