Ιδρύονται Νηπιαγωγεία & Δημοτικά Σχολεία στην Ανατ. Αττική [Δείτε για τον δήμο Παλλήνης] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ιδρύονται Νηπιαγωγεία & Δημοτικά Σχολεία στην Ανατ. Αττική [Δείτε για τον δήμο Παλλήνης]

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 | 2:47 μ.μ.


Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ (ΦΕΚ 1774|18-5-18,Τεύχος Β'), η ίδρυση Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων στην Ανατολική Aττική από το σχολικό έτος 2018 - 2019, και συγκεκριμένα στους Δήμους Αχαρνών, Παλλήνης (Δ.Ε. Γέρακα), Διονύσου, Παιανίας, Κορωπίου (Κίτσι), και Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

Όσον αφορά τα Δημοτικά σχολεία ιδρύονται:

31 Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, 5 Δημοτικό Σχολείο Βούλας, 4ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου, 5ο Δημοτικό Σχολείο Παιανίας.

Νηπιαγωγεία:

11ο Νηπιαγωγείο Γέρακα, 2ο Νηπιαγωγείο Κιτσίου, 4ο Νηπιαγωγείο Γλυκών Νερών.

Το 11ο Νηπιαγωγείο Γέρακα θα λειτουργήσει στο διδακτήριο επί της οδού Νικηταρά 1Α στο ΟΤ 52 της περιοχής Σταυρού της Δ.Ε.Γέρακα και με ολοήμερο τμήμα, σύμφωνα με απόφαση της Δ|ΝΣΗΣ Πρωτοβάθμιας Εκπ|σης Ανατολ. Αττικής, από το σχολικό έτος 2018-2019.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...