Μίλια Κόπτη: Δεν έδωσε απαντήσεις ο κος Ζούτσος στα ερωτήματα της αντιπολίτευσης για τα έργα που υλοποιήθηκαν χωρίς να έχουν περιληφθεί σε μελέτες και να έχουν εγκριθεί Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μίλια Κόπτη: Δεν έδωσε απαντήσεις ο κος Ζούτσος στα ερωτήματα της αντιπολίτευσης για τα έργα που υλοποιήθηκαν χωρίς να έχουν περιληφθεί σε μελέτες και να έχουν εγκριθεί

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 | 10:15 μ.μ.


Στο χθεσινό Δ. Σ. ζητήθηκαν επίμονα από σύσσωμη την αντιπολίτευση, απαντήσεις στα σοβαρά ερωτηματικά που δημιουργήθηκαν από το γεγονός ότι έργα ασφαλτοστρώσεων ολόκληρων ή τμημάτων οδών, καθώς και εκσκαφών για διέλευση αγωγών ύδρευσης, υλοποιήθηκαν χωρίς να έχουν περιληφθεί σε μελέτες και να έχουν εγκριθεί. 

Η μόνη "απάντηση" που δόθηκε από τον Δήμαρχο, ήταν ότι το έργο επί της οδού Βουτυρά και Καρπάθου, όπου επενέβη η αστυνομία, ήταν δώρο του εργολάβου! 

Σε αυτή όμως την λείαν ασυνήθιστη περίπτωση επιβάλλεται να εγκριθεί το "δώρο" από την οικονομική επιτροπή και το Δ. Σ.  Αντί για αυτό, το έργο σύμφωνα με το Δήμαρχο το επέβλεπε η τεχνική υπηρεσία! 

Η αλήθεια είναι ότι το έργο άρχισε αρχές Μαΐου και τελείωσε 23 Μαΐου. Την ίδια μέρα 23 Μαΐου έγινε η διαβίβαση της τεχνικής έκθεσης για το πρόβλημα, που είχε ήδη λυθεί! Στις 25 Μαΐου ήρθε στο Δ. Σ. η αποδοχή δωρεάς για το έργο που αφορούσε δήθεν την αντιμετώπιση προβλήματος καθίζησης και φραξίματος των φρεατίων και του αγωγού ομβρίων, ενώ στην πραγματικότητα αφορούσε εκσκαφή για διέλευση αγωγών ύδρευσης (υπάρχουν φωτογραφίες που το αποδεικνύουν),και είχε ήδη εκτελεστεί. 

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Τα συμπεράσματα δικά σας!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...