Νέα Εποχή!… Η οικογένεια του Κρόνου Γέρακα μεγαλώνει και δυναμώνει! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νέα Εποχή!… Η οικογένεια του Κρόνου Γέρακα μεγαλώνει και δυναμώνει!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 | 11:23 μ.μ.


Η Διοίκηση του Α.Ο Κρόνου Γέρακα βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γιάννη Αντωνόπουλο. Ο κ. Αντωνόπουλος θα αναλάβει τα τμήματα των νεανίδων και των γυναικών.  Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.  Ο Γιάννης Αντωνόπουλος έχει μακρά και πολύ επιτυχημένη εμπειρία από το 1987 ως προπονητής με αντρικά και γυναικεία τμήματα.  Έχει θητεύσει στο Duke University δίπλα στον Mike Krzyzewski και έχει οδηγήσει τις ομάδες που έχει προπονήσει σε κατακτήσεις πολλών πρωταθλημάτων.


Η Διοίκηση του Α.Ο. Κρόνου Γέρακα βρίσκεται στην ιδιαιτέρως ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την καταξιωμένη στο χώρο του μπάσκετ διεθνή παίκτρια και προπονήτρια κα. Ελένη Καπογιάννη.  Η κα Καπογιάννη αναλαμβάνει την τεχνική διεύθυνση των Γυναικείων τμημάτων του συλλόγου μας.  Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο της.  Η κα Ελένη Καπογιάννη υπήρξε διεθνής παίκτρια με πολύ πλούσιες διακρίσεις και είναι από τις πλέον έμπειρες και σημαντικές Ελληνίδες προπονήτριες με μακρά και επιτυχημένη καριέρα στην Α1 γυναικών όπου κατέκτησε πολλούς τίτλους με την ομάδα του Ελληνικού και του Ολυμπιακού. 
.Η έναρξη συνεργασίας με την κα Καπογιάννη και τον κ. Αντωνόπουλο έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ήδη επιτυχημένη πορεία του συλλόγου μας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...