Τοπική ΠΑΣΟΚ Δήμου Παλλήνης: Εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη της Συντονιστικής Γραμματείας της Νέας Οργάνωσης του Δήμου μας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τοπική ΠΑΣΟΚ Δήμου Παλλήνης: Εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη της Συντονιστικής Γραμματείας της Νέας Οργάνωσης του Δήμου μας

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 | 3:09 μ.μ.




H Τοπική ΠΑΣΟΚ Δήμου Παλλήνης Αττικής καλεί όλα τα μέλη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΑΛΛΑΓΗΣ  να συμμετέχουν μαζικά στις Εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής 24 Ιουνίου 2018, για την ανάδειξη της Συντονιστικής Γραμματείας της Νέας Οργάνωσης του Δήμου μας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη που ψήφισαν στις εκλογές του Νοεμβριου του 2017 και  γράφτηκαν μέλη  για την ανάδειξη του Αρχηγού  του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΑΛΛΑΓΗΣ, με την καταβολή του συμβολικού  ποσού  των 2 EURO.

Επίσης όσοι  δεν είναι μέλη  μπορούν να εγγραφούν ως μέλη και να συμμετέχουν στις εκλογές ως ψηφοφόροι   με την καταβολή πρόσθετου πόσου εγγραφής στο ΚΙΝΗΜΑ  ΑΛΛΑΓΗΣ 3 EURO.

Oι εκλογές της Κυριακής θα διαξαχθούν από ώρα 08.00-20.00

Στον Δήμο Παλλήνης οι εκλογές  θα διεξαχθούν στον Γέρακα  στα ΚΑΠΗ Γέρακα Εθνικής Αντιστάσεως   44 κοντά στην Κεντρική Πλατεία του Γέρακα.
Δώσε δύναμη στην Παράταξη  με την ψήφο σου.


Ο  Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Δήμου  Παλλήνης
και μέλος της Νομαρχιακής  Ανατολικής Αττικής  ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ευθύμιος(Μάκης) Ν Παπανικολάου

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...