«Έφοδος» Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία αλυσίδας σούπερ μάρκετ στον Γέρακα - Απειλούν με ενέργειες δυσφήμισης της εταιρείας [ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

«Έφοδος» Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία αλυσίδας σούπερ μάρκετ στον Γέρακα - Απειλούν με ενέργειες δυσφήμισης της εταιρείας [ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 | 2:39 μ.μ.




Παρέμβαση στα κεντρικά γραφεία μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ  έκαναν τα μέλη του Ρουβίκωνα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση που είχε από την εταιρεία το περιστατικό θανάτου εργαζομένου κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού σε οροφή δωματίων συντήρησης εμπορευμάτων.
Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα τα μέλη του Ρουβίκωνα μιλούν με εκπρόσωπο του καταστήματος και τον απειλούν ότι αν δεν υπάρξει αλλαγή στάσης τότε θα αρχίσουν να πετούν τρικάκια και να βγάζουν αφίσες με τις οποίες θα δυσφημούν τη συγκεκριμένη εταιρεία.
Σε κείμενο που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου προειδοποιούν ότι  «η συλλογική μας αντίσταση στο εργοδοτικό καθεστώς τρομοκρατίας που έχει επιβληθεί στους χώρους εργασίας είναι επιβεβλημένη».
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...