Καρκούλιας: Όταν το θράσος διαδέχεται την αλαζονεία της εξουσίας... - Μετά την αποκάλυψη των παρανόμων έργων και την βάπτιση αυτών σε δωράκια ο Δήμαρχος τρέχει να τα μπαλώσει... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας: Όταν το θράσος διαδέχεται την αλαζονεία της εξουσίας... - Μετά την αποκάλυψη των παρανόμων έργων και την βάπτιση αυτών σε δωράκια ο Δήμαρχος τρέχει να τα μπαλώσει...

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 | 8:13 μ.μ.



Ο Δήμαρχος μετά την αποκάλυψη των παρανόμων έργων και την βάπτιση αυτών σε δωράκια, αντί να τα μπαλώσει χρησιμοποιεί το site του Δήμου και δικαιολογείται ως εξής!!!

-----<< ο Δήμος μας, στο πλαίσιο εξεύρεσης πόρων, για την κάλυψη των αναγκών των Δημοτών, έχει την πολιτική να αξιολογεί και να αποδέχεται προτάσεις δωρεών υπό μορφή χορηγιών, στο πλαίσιο ενίσχυσης α)της διεύρυνσης της κοινωνικής του πολιτικής και β)των υποδομών του>>---------.
Ομως ο Δήμαρχος στο κατάπτυστο δημοσίευμα ψεύδεται διότι:
1.Τα παράνομα έργα έγιναν κρυφά , πριν χαρακτηρισθούν ως δωρεά, χωρίς αποδοχή απο το δημοτικό συμβούλιο και χωρίς καμία νόμιμη άδεια.
2.Ξέχασε να αναφερθεί στην δωρεά άλλου εργολάβου στο δημοτικό κατάστημα Ανθούσας που και αυτή έγινε κρυφά και παράνομα,ανακαλύφθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και στοίχησε την αποπομπή του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου απο το γραφείο του, με την αφαίρεση των κλειδιών επειδή την αποκάλυψε.

Κύριε διαχειριστή του προπαγανδιστικού site μάθε και γράψε 
οτι ο πρώτος εργολάβος εκτελεί τα έργα αποχέτευσης στον ΓΑΡΓΗΤΤΟ 1 και ΓΑΡΓΗΤΤΟ 2 με συμβάσεις 2.000.000 ευρώ και βάλε...ενω ο δεύτερος εκτελεί το έργα αναμόρφωσης του καμένου Δημαρχείου με σύμβαση 600.000 ευρώ και αναμόρφωσης Αθλητικών χώρων Παλλήνης 600.000 ευρώ συν τα πολλά έργα που εκτελεί με απευθείας ανάθεση απο τον Δήμαρχο 25.000 ευρώ.

Τώρα τι είδους κοινωνική πολιτική ασκείτε "" με δώρα εργολάβων"' σε έργα και όχι στο κοινωνικό παντοπωλείο η σε κάποιο σχολείο ας απαντήσετε οι εμπλεκόμενοι στα δώρα.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του Δήμου Παλλήνης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...