Παίκτης του Παλληνιακού και τη νέα σεζόν ο Ματσαδές Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παίκτης του Παλληνιακού και τη νέα σεζόν ο Ματσαδές

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 | 10:48 μ.μ.




Την 5η του ανανέωση ανακοίνωσε πριν λίγο ο Παλληνιακός, που θα έχει τη νέα σεζόν στις τάξεις του τον Γιώργο Ματσαδέ

Ο 19χρονος επιθετικός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις από την παρουσία τους στους «κιτρινόμαυρους» από τον Νοέμβριο κι έπειτα, σημείωσε γκολ σε κρίσιμα ματς και έδωσε βαθμούς στην ομάδα του και επιβραβεύτηκε με την ανανέωση και την παρουσία του στη νέα σεζόν, στη Γ’ Εθνική.


Στην ανακοίνωση του Παλληνιακού για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Ματσαδέ αναφέρεται:

«Ο Ματσαδές των κρίσιμων γκολ και του χρόνου στον Παλληνιακό!

Ο Παλληνιακός είναι στην ευχάριστη να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Ματσαδέ. 

Ο 19χρονος επιθετικός, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν με έξι γκολ και τρεις ασίστ, ήταν ο άνθρωπος των κρίσιμων γκολ για την ομάδα μας, αφού σκόραρε σε ματς καθοριστικά και έκρινε το αποτέλεσμα υπέρ του Παλληνιακού. 

Όλοι στην ομάδα ήταν άκρως ικανοποιημένοι από την παρουσία του, γι’ αυτό και κρίθηκε απαραίτητη η παραμονή του και για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. 

Ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία στον Γιώργο!».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...