ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 | 2:59 μ.μ.



Η Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9/6/2018 δεν κατάφερε να έχει απαρτία.
Το μεγάλο ενδιαφέρον από φίλους της ομάδας να γίνουν μέλη του συλλόγου έφερε μία μικρή δυσλειτουργία η οποία γρήγορα θα ξεπεραστεί.
Καλούμε τα μέλη την Τετάρτη 13-6-2018 και ώρα 19:30 στον ίδιο χώρο,  στην αίθουσα Συνεδριάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων, στην πλατεία Ελευθερίας στην Παλλήνη.

Τα θέματα είναι ίδια 

α)Οικονομικός και διοικητικός Απολογισμός -  
β)Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
γ)Έγκριση τροποποιημένων άρθρων του καταστατικού

Αιτήσεις ενδιαφέροντος μελών για συμμετοχή στο νέο Δ.Σ. μπορούν να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι στα γραφεία του συλλόγου μέχρι την Τρίτη 12/06/2018 και ώρα 20:30. 

Ο Πρόεδρος 
Ζάβρας Γεώργιος 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...