Μερτύρης: Το Βατερλό του κ. Ζούτσου στο ATTIKA TV (7/6) - Οπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Το Βατερλό του κ. Ζούτσου στο ATTIKA TV (7/6) - Οπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 | 9:09 μ.μ.


Πάει καιρός που σύμφωνα με τις υποδείξεις των «συμβούλων» του, ο κ. Ζούτσος έχει ξαμοληθεί να παρουσιάζεται με ασήμαντες κατά κύριο λόγο αφορμές, σε τηλεοπτικά παράθυρα, φόρουμ, εκδηλώσεις, προκειμένου να κάνει αισθητή την ύπαρξη του –όπου γάμος και χαρά η Βασίλω  πρώτη- λέει η λαϊκή ρήση  και να αναπτύξει επικοινωνιακά την εικόνα του.
Ως ένα βαθμό δείχνει ως λογικοφανές,  ένας Δήμαρχος να επιθυμεί να επικοινωνήσει  ευρύτερα τα «επιτεύγματα»  του, διαφημίζοντας τον «αγώνα»  του  για την πρόοδο της ποιότητας ζωής στον τόπο του.
Τι γίνεται όμως όταν  συνευρισκόμενος στο Πάνελ μιας τηλεοπτικής εκπομπής  με έναν ομότιμο του Δήμαρχο, μιας εξαιρετικά προβληματικής περιοχής, αποκαλύπτεται ως «κενός περιεχομένου», πράγμα που φαντάζει εξαιρετικά αρνητικά  και λειτουργεί ως μπούμερανγκ τελικά για τον ίδιο 
Ιδιαίτερα όταν ο συμπαρουσιαζόμενος  του Δήμαρχος  κ. Παππούς (Δήμαρχος Φυλής), τοποθετείται  για τα ίδια θέματα (δίκτυο φυσικού αερίου), με συγκεκριμένους στόχους και προσδιορισμένο χρονικό ορίζοντα τριετίας, για τα δημόσια κτίρια και κατοικίες, ενώ εργάζεται ήδη για την  υλοποίηση της Ενεργειακής Αυτοτέλειας του Δήμου του ( πρόγραμμα Ήλιος), ανακοινώνοντας  με επίφαση πως  από το 2019,  500 κατοικίες στην Φυλή, θα έχουν δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια.
-Αυτά ακούτε κ. Ζούτσο και ζηλεύετε; Είπε η δημοσιογράφος μετά τις γλαφυρές περιγραφές του κ. Παππού.
Είναι γεγονός πως ο κ. Ζούτσος βρέθηκε σε δύσκολη θέση, γι΄ αυτό και το αμήχανο μειδίαμα, όταν στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το πόσα κτίρια του δικού μας Δήμου καλύπτονται από το φυσικό αέριο, περιορίστηκε να πει: Εμείς δεν έχουμε προχωρήσει, είμαστε σε έναν καλό δρόμο. Είμαστε σε στάδιο προγραμματισμού και σε επίπεδο συνομιλιών. Προχώρησε μάλιστα και στην απρέπεια να ενοχοποιήσει  την Αντιπολίτευση για δήθεν εμπόδια, προκειμένου να δικαιολογήσει την ανεπάρκεια του.
Εδώ ακριβώς βρίσκεται και το πρόβλημα στην περιοχή μας και δεν προχωράνε τα πράγματα ή μάλλον για να ακριβολογώ προχωράνε με βήματα χελώνας . Σε αυτές τις θεωρητικές κουβέντες, τις χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα.
Ο κ. Ζούτσος είτε γιατί δεν έχει καλούς συνεργάτες, είτε γιατί δεν αξιοποιεί όσους έχουν δυνατότητες, είτε γιατί ο ίδιος δεν το κατέχει, ακολουθεί χρόνια τώρα την «πολιτική» των  «βαρύγδουπων εξαγγελιών», αν θεωρείται πολιτική αυτό. Εντατικοποιείται προς το τέλος της θητείας του με κάποια επισκευαστικά έργα και έργα βιτρίνας, παρασύροντας αφελείς συμπολίτες μας και διεκδικεί εκ νέου το Δήμο.
Όμως θεωρώ πως σε αυτήν την πενταετία που διερχόμαστε, ο «μαυρογιαλουρισμό»ς των υποσχέσεων του κ. Ζούτσου αποκαλύφθηκε.
Όλα τα μεγαλεπήβολα σχέδια του είναι ακόμη στα χαρτιά, στις μελέτες, ενώ εκκρεμούν  δικαστικές υποθέσεις που  ακουμπούν στελέχη της Παράταξης του.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς.
Την Αποχέτευση; Το Κτήμα Καμπά και την εκταμίευση υπέρ της REDS 4.800.000 από το ταμείο του Δήμου; Την Πυρκαγιά στο Δημαρχείο με ζημιά κόστους 900.000 ευρώ; Την Ανακατασκευή του Δημαρχείου Παλλήνης,  με κόστος 700.000 , χωρίς  να έχει μελετηθεί  ασανσέρ; Ποιός είναι ο σεβασμός του για τις  ομάδες με αναπηρίες;
Κύριε Ζούτσο μπορούμε με σελίδες ολόκληρες να σας καταμαρτυρήσουμε πολλά. Θα περιοριστώ πως πέρα από τηναξιοσύνη όπως και ο κ. Παππούς τόνισε, χρειάζεται και Όραμα τόσο του Δήμαρχου μιας Πόλης όσο και του Δημοτικού  της Συμβουλίου.
Το τελευταίο εσείς το έχετε απαξιώσει ολοκληρωτικά.
Φίλε αναγνώστη γι’ αυτό ισχυρίζομαι πως το 2019 δεν μας ενδιαφέρει μόνο η αλλαγή του Δήμαρχου. Μας ενδιαφέρει η αλλαγή συνολικά της νοοτροπίας που ο  απερχόμενος και οι συν αυτώ έχουν παγιώσει στις λειτουργίες των δημοτικών μας πραγμάτων.
Επιζητούμε δίκαιη και ισόρροπη Ανάπτυξη και των τριών δημοτικών Ενοτήτων με διαφάνεια με δημοκρατία, με την συμμετοχή σου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...