Τραγωδία στον Κηφισό: Είχε συλληφθεί και πάλι υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός της νταλίκας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τραγωδία στον Κηφισό: Είχε συλληφθεί και πάλι υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός της νταλίκας

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 | 2:04 μ.μ.



Αντιμέτωπος με το κακούργημα της διατάραξης ασφαλείας συγκοινωνιών από την οποία πράξη επήλθε θάνατος καθώς και για αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα , είναι ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας που χθες το πρωί στη Λεωφόρο Κηφισού ξέφυγε της πορείας του σκοτώνοντας  δύο άτομα και τραυματίζοντας σοβαρά ακόμα ένα.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας, το όχημα διέθετε ασφαλιστήριο, πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας άλλου οχήματος ενώ ο δράστης υπό την επήρεια αλκοόλ είχε συλληφθεί κι άλλη φορά στο παρελθόν , οδηγώντας μάλιστα και εκείνη τη φορά επαγγελματικό όχημα.

Συγκεκριμένα τα αδικήματα που κατηγορείται είναι:

-Διατάραξης ασφαλείας συγκοινωνιών από την οποία πραξη προήλθε θάνατος

-Άνθρωποκτονία από αμέλεια κατα συρροή

-Σωματική βλάβη από αμέλεια


-Παράνομη χρήση γνήσιου πιστοποιητικού

-Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ εντος δυο ετών από προηγούμενη παράβαση.

Ο 64χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...