Καρκούλιας σε Ζούτσο: Είσαι και «με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ» αρκεί να φωτογραφίζεσαι!!!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας σε Ζούτσο: Είσαι και «με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ» αρκεί να φωτογραφίζεσαι!!!!!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 | 9:21 π.μ.





..........""και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ"".

Ο  Δήμαρχος στο Δημοτικό συμβούλιο της 30-1-2018  αρνήθηκε να συζητηθεί το θέμα του συλλαλητηρίου και το θέμα  ψηφίσματος για την Μακεδονία στα πλαίσια του ψηφίσματος  της ΚΕΔΕ.

Συμμορφώθηκε με την «γραμμή απαξίωσης του θέματος» και της «αποχής» από τις πολιτικές δυνάμεις που λίγο πολύ έχουν «παραδοθεί» στις επιταγές «των φίλων τους».

Παρευρέθη όμως στην συγκέντρωση φωτογραφιζόμενος  με "τον Ιεράρχη" του μετά την κατακραυγή για την πολιτική του στάση στο ΔΣ. 

Τι συνέβη  άραγε και ο Δήμαρχος  σε λίγες ημέρες άλλαξε την στάση του ?  

Τον έπεισε ο Ιεράρχης γιατί και αυτός εξαναγκάσθη  απο την λαοθάλασσα της Θεσσαλονίκης και ""την οργή του λαού""?  

Γιατί σαν Δημοτικό συμβούλιο δεν  στηρίξαμε την θέληση του λαού για την αξιοπρέπεια και την περηφάνια του? 

Τελικά Δήμαρχε ποια είναι η θέση σου για το εθνικό  θέμα?

Για εμένα (που σε ξέρω καλά) είσαι και «με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ» αρκεί να φωτογραφίζεσαι!!!!!


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...