Μπουντουβάς: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ......ολισθαίνει...... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μπουντουβάς: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ......ολισθαίνει......

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 | 8:45 μ.μ.




Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 
......ολισθαίνει...... 

Όταν:

• Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης, πρώην Αντιδήμαρχος ανακοινώνει ότι αποχωρεί από την παράταξή του κ. Ζούτσου και ανεξαρτητοποιείται με σοβαρές κατηγορίες εναντίον του Δημάρχου, και αυτός δεν απαντά σε αυτές αλλά το μόνο που κάνει είναι να προσπαθήσει να τον υποτιμήσει και να τον απαξιώσει.

• Λύνονται στο Αστυνομικό Τμήμα, θέματα διοίκησης του Δήμου μεταξύ του Δημάρχου και του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Ανθούσας που ανήκει στην παράταξή του, με κατάληξη να μη δίνει ο Δήμαρχος κλειδιά του Δημοτικού Καταστήματος στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου.

• Με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης που ψηφίζονται μόνο από την πλειοψηφία, επιχειρούνται λογιστικές τακτοποιήσεις για "Λάθη και Οικονομικές Διαφορές χιλιάδων ευρώ" που αφορούν παλαιότερα έτη.

τότε αυξάνεται η ανησυχία και ο προβληματισμός, για τον τρόπο και τις πρακτικές που έχει επιλέξει ο Δήμαρχος να πορευθεί.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...