Δημήτρης Καρκούλιας: Συνέχεια χθες στο σήριαλ ΚΑΝΤΖΑ-REDS με ενδεικτικές και όχι τυχαίες απουσίες Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δημήτρης Καρκούλιας: Συνέχεια χθες στο σήριαλ ΚΑΝΤΖΑ-REDS με ενδεικτικές και όχι τυχαίες απουσίες

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 | 1:31 μ.μ.




Συνέχεια χθες στο σήριαλ ΚΑΝΤΖΑ-REDS στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης.

Mε ενδεικτικές και όχι τυχαίες απουσίες???? έγινε συζήτηση προκειμένου να ληφθεί απόφαση επί των προτάσεων της REDS.
O Δήμαρχος αναφέρθηκε για πολλοστή φορά σε όλο το γνωστό ιστορικό της υπόθεσης απο το 1997 μέχρις σήμερα, και διάβασε όλες τις αποφάσεις αναλυτικότατα.
Το μεγαλύτερο μέρος της πολύωρης τοποθέτησής του ήταν η ερμηνεία του νομοθετικού πλαισίου που διέπει την επένδυση της REDS αναλύοντας κάθε νομική διάταξη ακόμη και υποπαραγράφους αυτών.
Από την όλη τοποθέτηση και εισήγηση προέκυψε ότι αφού δεν είναι εφικτή???? η οποιαδήποτε νομική παρεμβασή μας να δεχθούμε την προσφορά της εταιρείας για το συμφέρον του Δήμου!!!!!.
Ο Δήμαρχος ενήργησε απόλυτα ως νομικός και όχι ως πολιτικός.
Δέν απάντησε στο πολιτικό ερώτημα των κατοίκων αν ως Δημοτική Αρχή θέλουμε η όχι αυτή την επένδυση στην πόλη μας και ανάλογα να πορευθούμε.
Στην συνέχεια τοποθετήθηκε ο κ.Κωνσταντάς που με ισχυρά επιχειρήματα προσπάθησε να τεκμηριώσει (και εν πολλοίς το πέτυχε) την αντιμετώπιση του θέματος επί Δημαρχίας του.
Ο κ.Τιλκιτζής εκφράζοντας την βούληση των κατοίκων πρότεινε την αντίδραση του Δήμου στην επένδυση διότι θα καταστραφεί η αγορά της Παλλήνης και θα υποβαθμισθεί η περιοχή.
Οι επαναλήψεις,οι αναφορές στο παρελθόν οι συνεχείς <<με σκοπό>> αναλύσεις νόμων και υποπαραγράφων και οι εντάσεις, κούρασαν τους πολίτες με αποτέλεσμα να αποχωρούν ,κατάσταση που βολεύει κάποιους!!!!.
Ακόμη και η μόνιμη εκπρόσωπος της εταιρείας που καταγράφει πάντα <<τα καλά και κακά παιδιά>> δηλ. ποιοι στηρίζουν την εταιρεία και ποιοι όχι!!!!!! κουράστηκε και ήθελε να φύγει. 
Στο τέλος με σχετική διαφωνία Γενικού,Δημάρχου και Προέδρου αποφασίστηκε με πλειοψηφία 2-1!!!!!! η συζήτηση να διακοπεί και να συνεχιστεί την Τρίτη.
Το ερώτημα είναι: θα αποφασίσουμε ως απλοί διαχειριστές των ελαχίστων προσφορών η ως αιρετοί με όραμα για την πόλη?? 
Την Τρίτη λοιπόν ο καθείς εφ ώ ετάχθη..

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...