Το Ε.ΠΑ.Μ Παλλήνης λέει ΟΧΙ στο εμπορικό κέντρο στο κτήμα ΚΑΜΠΑ [ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Το Ε.ΠΑ.Μ Παλλήνης λέει ΟΧΙ στο εμπορικό κέντρο στο κτήμα ΚΑΜΠΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 | 2:42 μ.μ.

pallinipress


Η Τ.Ο. του Ε.ΠΑ.Μ. Παλλήνης Παιανίας ανταποκρινόμενη θετικά στο επίσημο κάλεσμα του Δ.Σ. του συλλόγου ΦΕΣ (Η Κάντζα), παρευρέθηκε και τοποθετήθηκε στη συνέλευση των μελών του, σήμερα 2/7/2017 στα γραφεία του. 

Ο συντονιστής μας Βαγγέλης Αλιφέρης πιστός στις θέσεις και τις αρχές του Ε.ΠΑ.Μ. έκανε γνωστή προς κάθε κατεύθυνση την αντίθεση μας στα σχέδια των φερόμενων ως 'ΕΠΕΝΔΥΤΏΝ".  

Τα μέλη και οι φίλοι του Ε.ΠΑ.Μ. Παλλήνης Παιανίας δηλώνουν ξεκάθαρα την πλήρη αντίθεση τους, στη δόμηση ενός φαραωνικού τερατουργήματος 90.000 τ.μ. που η χρήση του σκοπεύει να υπηρετήσει αποκλειστικά δραστηριότητες καταστημάτων εμπορίου,εστίασης,διασκέδασης  τύπου MALL.

Το Ε.ΠΑ.Μ. Παλλήνης Παιανίας θα σταθεί όπως πάντα υπέρ των συμφερόντων των Ελλήνων πολιτών και θα αντισταθεί μέχρι τέλους στο ξεπούλημα της πατρίδας μας και του Δήμου μας σε συνθήκες κατοχής.

Εμείς τα μέλη και οι φίλοι του Ε.ΠΑ.Μ. που επιλέξαμε κάποτε να κατοικήσουμε στην Ανατολική Αττική δε θα επιτρέψουμε την περαιτέρω υποβάθμιση του τόπου μας, και στέλνουμε μήνυμα προς τους αιρετούς (συνπολιτευομένους ή αντιπολιτευομένους) που θέλουν να μας πείσουν ότι ο αγώνας μας είναι χαμένος.

Εμείς στο Ε.ΠΑ.Μ. δεν έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς με πρωθυπουργούς, βουλευτές, περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες που προκλητικά είναι απόντες στα μεγάλα προβλήματα του Ελληνικού λαού και τώρα σας εκθέτουν . 

Και επειδή εμείς δεν περιμένουμε την στήριξη κανενός άλλου εκτός από τους Δημότες στις "αυτοδιοικητικές" εκλογές του 19 σας γνωρίζουμε "Όσο υπάρχει ΕΝΑΣ από εμάς, τούτη εδώ η χώρα, τούτος εδώ ο τόπος δεν θα παραδοθεί"


Η Τ.Ο. του Ε.ΠΑ.Μ. Παλλήνης-Παιανίας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...