ΟΛΑ τα ονόματα των νέων Διευθυντών Γυμνασίων & Λυκείων Ανατολικής Αττικής (Πίνακες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΟΛΑ τα ονόματα των νέων Διευθυντών Γυμνασίων & Λυκείων Ανατολικής Αττικής (Πίνακες)

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 | 3:16 π.μ.

 

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος αξιολόγησης στο χώρο της εκπαίδευσης με τη δημοσιοποίηση των τοποθετούμενων ως επικεφαλής στις Σχολικές Μονάδες Μέσης Εκπαίδευσης.  Η όλη διαδικασία άρχισε, εξελίχθηκε και έκλεισε στη βάση των προβλέψεων του Νόμου της 26ης Μαΐου 2017 και πρέπει να αναγνωριστεί ότι τηρήθηκε με αυστηρότητα ως προς τα χρονοδιαγράμματα της. 

Σε μια χώρα που έμαθε να "ζει" με τις παρατάσεις, τις αορίστου χρόνου αναβολές, τουλάχιστον, αυτό, το αυτονόητο,  οφείλεται να πιστωθεί στο Υπουργείο Παιδείας και μακάρι αυτή η μικρή "επιτυχία" να συμβάλει στην εδραίωση μιας άλλης αντίληψης στη διαχείριση του όποιου κεντρικού προγραμματισμού.

Η αξιολόγηση στα Σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης και ειδικότερα στην Ανατολική Αττική, επόμενο ήταν να αναδείξει εκπλήξεις, πικρίες και χαρές στις κατά τόπου κοινωνίες των Δήμων της περιοχής μας, οι πολίτες των οποίων, πρέπει να επισημανθεί, αξιολογούν και εκτιμούν, θετικά ή αρνητικά με κριτήρια κατά κύριο λόγο, βιωματικής σύνθεσης και όχι επιστημονικής ή και  τεχνοκρατικής. 

Δηλαδή, κρίνουν τους επικεφαλής των σχολικών μονάδων κυρίως μέσω της προσλαμβάνουσας από τα παιδιά τους εικόνας και συνακόλουθα μέσω της δημόσιας εικόνας που "εκπέμπει" το Σχολείο προς την τοπική κοινωνία. 


Επίσης: οι εκπαιδευτικοί της κάθε σχολικής μονάδαςπρωτίστως, αξιολογούν τον Διευθυντή τους (για την ακρίβεια τον αξιολόγησαν πριν δύο χρόνια)  με βάση την ικανότητα του να συνθέτει και όχι να αποσυνθέτει,  την ευσυνειδησία του, την εργατικότητα του και την ικανότητα του να ηγηθεί της σχολικής κοινότητας.


Δείτε τους πίνακες με ΟΛΑ τα ονόματα των νέων 

Διευθυντών Γυμνασίων & Λυκείων Ανατολικής Αττικής


ΕΔΩ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...